Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reclamaţii

Niţă cere luarea unor măsuri pentru fluidizarea traficului din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PRM, Ilie Niţă, a solicitat conducerii Primăriei Suceava să ia măsuri urgente în vederea semaforizării mai multor intersecţii din municipiul reşedinţă de judeţ. Niţă a precizat că mai mulţi suceveni au reclamat faptul că traficul de pe mai multe străzi din Suceava este îngreunat din cauza lipsei semafoarelor.

Ilie Niţă a dat ca exemple intersecţia dintre străzile Mitocelului şi Alexandru Chica din Iţcani, sau ieşirea în Bulevardul Ştefan cel Mare dinspre strada Mihai Viteazu. „Nu sunt singurele exemple, astfel de probleme întâlnindu-se în mai multe cartiere ale Sucevei. Şi sperăm ca măcar în ultimul moment cei din executivul Primăriei Suceava să se gândească şi la şoferi, şi să ia măsuri pentru fluidizarea traficului”, a declarat Ilie Niţă.

Liderul PRM Suceava a adăugat că lipsa semafoarelor în mai multe intersecţii din Suceava creează disconfort conducătorilor auto, şi duce la apariţia unor adevărate blocaje în trafic.

 

Pensionarii, dispuşi să renunţe la abonamente în favoarea elevilor

Pe de altă parte, Ilie Niţă a făcut referire la o altă problemă care i-a fost semnalată de suceveni, respectiv acordarea de abonamente gratuite pe autobuze pentru pensionarii cu pensii mai mici de 1.000 de lei. Niţă a precizat că din discuţiile avute cu mai mulţi pensionari, aceştia i-au spus că ar fi dispuşi să renunţe la aceste abonamente în condiţiile în care ele ar putea fi date unor elevi sau studenţi care provin din familii cu venituri reduse.

„Sunt mulţi pensionari care au spus că nu merg decât o singură dată pe lună cu autobuzul, şi ţin acel abonament degeaba. Şi cerem conducerii primăriei să analizeze posibilitatea de a acorda abonamente şi copiilor care provin din familii sărace, şi pentru care un astfel de sprijin ar fi mai mult decât binevenit”, a încheiat Ilie Niţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niţă cere luarea unor măsuri pentru fluidizarea traficului din Suceava.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Niţă cere luarea unor măsuri pentru fluidizarea traficului din Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari pentru initiative trimis de
( 3 apr 2008, 11:57:26
Domnule Nita,daca rezolvati si problema parcarilor din Suceava va votam.Cand plateam taxa pentru parcare la Primarie era mai multa disciplina in aceasta privinta. Acum ne injuram si ne uitam urat unul la altii.S-a declansat un razboi civil de care cei din primarie se feresc.
2.   Las-o balta trimis de
( 3 apr 2008, 13:09:10
pe nita nici rudele nu cred ca il voteaza

il cunosc si stiu de ce e in stare;cum credeti ca a facut atata avere?are o casa mai mare decat casa noastra de cultura;din bani cinstiti e imiposibil sa iti faci un palat;a
3.   Alegeri trimis de
( 3 apr 2008, 13:10:38
Cam multora le vine mintea la cap numai in campanii electorale caci timp de 4ani nu-i intereseaza decat de ei si neamurile lor.

4.   FERESTE-I DOAMNE trimis de
( 3 apr 2008, 16:21:57
Cand iti pui in cap sa murdaresti imaginea cuiva....sigur vei reusi. ciudat lucru frecventa crescuta de atacuri la persoana in timpul campaniilor electorale . nu am vazut insa pana acum cine "sa arunce primul piatra".toti vorbesc si susotesc dar in fata nu iese nimeni. ai ceva de zis...? lasa birtul si bodega...la atac! nu????????? pliscul mic!
5.   SEMAFOR trimis de
( 3 apr 2008, 21:46:53
NENEA nita IN CIMITIR NU NE PUI SEMAFOARE? DAR PE DEAL LA MIHOVENI UNDE BRACONATI CAPRIOARE?
6.   Nita cu reclama trimis de
( 3 apr 2008, 22:07:23
Credeam ca s-a desfiintat la SV partidul asta de camile securiste, PRM.

Ce treaba are Nita cu semafoarele orasului si vaca cu Prefectura lui Orest?

Semafoarele, indicatoarele si tot ce se leaga ce circulatie auto/pedestara AsigurarileAtuto au puterea legala sa fortetze Primaria sa instaleze semafoarele si tot ce este necesar pt. o circulatie in siguranta.

Nita, mai las-o jos cu reclama! Poate cainii sa te mai voteze!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei