Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Mîrza reclamă „strategia PD-L” de întocmire de plângeri penale PSD-iştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, reclamă „strategia PD-L-iştilor” de întocmire de plângeri penale împotriva social-democraţilor care au curajul să-i critice.

Mîrza a declarat că are informaţii din interiorul PD-L de la oamenii „trimişi cu misiune acolo” că strategia viitoare a democrat-liberalilor este aceea de a face plângeri penale pentru calomnie celor din PSD „care vor îndrăzni să le arate faptele sau să-i critice pentru anumite aspecte ale activităţii lor”.

Liderul judeţean al PSD a dezavuat maniera de lucru a democrat-liberalilor şi crede că intenţia lor este aceea de a-i denigra pe social-democraţi şi de a le şifona imaginea în rândul opiniei publice.

„Pe mine mă surprinde o asemenea iniţiativă, mai ales că ei au în conducere un jurist de marcă, în persoana avocatului Radu Ursu, care nu i-a informat că această faptă, calomnia, nu mai este faptă penală. Sigur, această iniţiativă este făcută cu scopul de a induce în eroare opinia publică asupra imaginii celor din PSD şi asupra imaginii partidului. A doua idee urmărită este aceea de a ne ocupa timpul să fim târâţi pe la diverse instituţii. Le transmitem că noi pentru tot ceea ce spunem avem acoperire în fapte şi documente şi nu o să aibă nici un succes”, a declarat Mîrza.

 

Iordache face apel la Constituţie

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, s-a arătat la rându-i surprins de intenţia PD-L-iştilor şi le-a reamintit de prevederile Constituţiei, care garantează dreptul la opinie.

„Sunt surprins de modul în care domnul Flutur pune problema, el, care ar trebui să cunoască din vasta experienţă pe care o are în domeniu că dreptul la opinie este garantat de Constituţia României, că exprimarea unei opinii vizavi de o anumită problemă nu constituie un delict şi cu atât mai puţin un act penal. Este o strategie, o şmecherie ieftină pe care domnul Flutur o foloseşte şi, spunem noi, o foloseşte doar pentru a acoperi o parte din faptele pe care le-a săvârşit domnia sa”, a spus Iordache.

 

Flutur: „Cei care se ocupă de întocmirea de dosare politice sunt PSD-iştii”

Preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a infirmat faptul că democrat-liberalii au ca strategie întocmirea de plângeri penale împotriva social-democraţilor pentru a le şifona imaginea. Flutur a adus aminte că cei care s-au ocupat de întocmirea de dosare politice sunt cei de la PSD.

„Nu suntem pătimaşi, nu suntem răzbunători şi nu avem în plan o asemenea politică pe care PSD a practicat-o. Eu am fost cel care a suferit cel mai mult, pentru că mie mi-au făcut cele mai multe dosare penale. Din acest punct de vedere pot să stea liniştiţi pentru că nu avem o politică de a face dosare. Singurul lucru pe care-l facem este să le completăm factura de plată în faţa electoratului pentru cei 16 ani cât au condus judeţul”, a declarat Flutur.

Este de amintit faptul că primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, candidatul PD-L pentru un nou mandat, a făcut plângere penală pentru calomnie împotriva contracandidatului său de la PSD, Ovidiu Donţu pe care a depus-o la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza reclamă „strategia PD-L” de întocmire de plângeri penale PSD-iştilor.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza reclamă „strategia PD-L” de întocmire de plângeri penale PSD-iştilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hotii din PSD trimis de
( 3 apr 2008, 11:51:49
Imaginea domnului Marza este precara deja ...nu mai trebuie sa il denigreze nimeni ...este cunoscut ca baron de suceava ....si cine a avut ocazia sa vada maniera lui de lucru stie cat de multe prejudicii a adus judetului suceava si cum au crescut specataculos conturile dumnealui....a condus destul timp consiliul judetean ....ar fii cazul sa se retraga!
2.   Pesede psd trimis de
( 3 apr 2008, 12:12:34
APUCATURILE RELE MOR GREU. VEDETI CE DECLARA ACEST BATRAN EDEC COMUNIST MARZA: "are informatii din interiorul PD-L de la oamenii ,,trimisi cu misiune acolo"" SECURISTULE!
3.   VREMEA PDL-ULUI APUNE trimis de
( 3 apr 2008, 12:34:03
PEDELEILOR, SFARSITUL E APROAPE! SUNTETI MANCATI!
3.1  RE: VREMEA PDL-ULUI APUNE trimis de
( 3 apr 2008, 13:06:19
DA MAI, SFARSITUL E APROAPE. PENTRU PSD+PNL.

TE OFERI TU SA-I MANANCI PE "PEDELEI"?
4.   BRICEAG=BLEG trimis de
( 3 apr 2008, 13:00:19
SFARSITUL VINE PENTRU PSD,PNL, PRM,MARZA E TERMINAT .
5.   Sfarsitul lui Marza trimis de
( 3 apr 2008, 13:04:08
Ne-am saturat de mult de minciunile domnului Marza,de 8 ani de zile n-a facut nimic pt suceava...pentru sucevenii...doar si-a umplut buzunarele cu banii lor...ne-am saturat de comunisti si de securisti...e vremea sa vina altcineva care sa faca ceva cu adevarat pt oamenii...zilele lui ii sunt numarate...mai este foarte putin...
6.   Mirza Catusha trimis de
( 3 apr 2008, 21:53:19
Zdrentele gomuniste au inceput sa-mi foloseasca iar bunul meu nume, "dl briceag", lucru pe care nu-l apreciez deloc. Cred ca se poate face cu usurinta distinctie intre dl briceag si....zo*ai*ele gomuniste degradante.

Mirza a supravietuit la CJ, nu datorita vointei cetatenilor, ci datorita dinozaurilor gomunisti care l-au sustinut, si cu care impreuna au furat. (matritza Iliescu, voi ma sustineti, iar eu va las sa furati cat poftiti)

Sper ca dupa ce-si ia liber de la CJ, Porkul o sa aiba timp sa mearga la CNSAS unde a fost invitat oficial de mai multe ori.

Sa va iasa untura pe nas, nhaparicilor ghomuniste. NOI VOTAM PDL!

7.   PSD-ul e CANCER ! trimis de
( 4 apr 2008, 00:11:51
MARS CAINE ! Jos Marza. Va impartiti Suceava de parca ar fi mostenire de familie. Hotii ca tine ar merita ingenunchiati si impuscati in cap. Poate faci infarct si scutesti pe altii de efort.

Cum poate Ovidiu Dontu sa-si demonstreze probitatea morala, pentru functia de primar al Sucevei la care aspira, atat timp cat este directorul unei institutii, in speta Camera de Comert si Industrie Suceava care desfasoara licitatii trucate dedicate clientelei de partid si cerseste bani de la agentii economici din judet cu pretextul de a le asigura acestora prezenta la topul firmelor (agenti economici care cotizeaza de frica, evident). Mai mult, pentru aceste licitatii trucate Bursa de Marfuri Suceava percepe un comision ILEGAL contrar legii. Toti agentii economici pot confirma cele spuse. Mai mult, la Camera de Comert exista un departament juridic, platit din veniturile institutiei, departament care insumeaza de fapt angajatii firmei de consultanta Dontu & Co. Nu votati PSD-ul. E un cancer.
8.   Ursului ii miroase a mort in orgada psd trimis de
( 4 apr 2008, 00:51:19
Se vorbeste in cartier ca tov. Mirza, de suparare ca-si pierde postul, si i se va descoperi furaciunile, acum cateva zile, a facut un infarct pe partea stanga. Nu cu mult timp in urma, tov Ursu de la PSD/PCR a cerut oficial primariei sa asfalteze drumul spre cimitir. Ursului ii miroase a mort in ograda PSD/PCR.
9.   Hahaha trimis de
( 4 apr 2008, 11:22:05
,,se vorbeste'n cartieru' PD-L''? bah,da' ce de OVIDIU p'aici,e asa popular numele ? E sanatos Marza,nu te stresa,si realizarile le vezi daca vrei,daca nu...atunci ori esti orb,ori (mai rau)...basescian ! hahaha

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei