Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promisiuni

PD-L Suceava promite o campanie electorală civilizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful de campanie electorală a PDL, deputatul Dumitru Pardău, şi colegul său din staff, Dan Cadariu, promit că vor face o campanie civilizată.

„Acţiunile noastre se desfăşoară civilizat, nu intoxicăm populaţia doar de dragul de a fi în atenţia opiniei publice, noi venim cu cei pe care îi promovăm. Regret că mai ales cei din PSD nu reuşesc să depăşească stadiul de a face politică la nivelul cu care ne-au obişnuit, în sensul că ne numără materialele şi îşi trimit oameni la diverse întâlniri ale noastre. Respectăm legea, dar şi oamenii care sunt alături de noi şi venim şi cu materiale pe care nu ne este ruşine să le facem de calitate”, a afirmat deputatul Pardău.

Acelaşi lucru l-a susţinut şi Dan Cadariu, care a spus că „ne propunem o campanie pozitivă, bazată pe programele de dezvoltare a localităţilor judeţului, care să se desfăşoare pe o dispută de idei pe problemele cetăţeanului şi ale administraţiei locale. Din păcate, asistăm la reeditarea din partea PSD a campaniei murdare din 2004”, a declarat liderul PDL.

Acesta a spus că declaraţiile politice ale preşedintelui Mîrza îi amintesc de „tehnicile roşii din 2000-2005”, respectiv mita, ameninţarea şi corecţia, suplimentate cu „bălăcărirea în public”.

El i-a cerut lui Gavril Mîrza să probeze acuzaţiile pe care acesta le-a adus unor foşti primari PSD, trecuţi de partea PDL, precum cel din comuna Ciprian Porumbescu şi cel din Capul Câmpului.

 

Candidaţii PD-L, deja la încălzire pentru locale

Tot ieri, deputatul Pardău a anunţat că filiala Suceava a partidului său este în plin proces de pregătire a candidaţilor, atât din punct de vedere al finalizării listelor, cât şi în ceea ce priveşte pregătirea candidaţilor de primari cu proiectele cu care se vor prezenta în faţa electoratului. Ieri seară, la nivelul Biroului Permanent Judeţean, s-au stabilit criteriile de selecţie pentru consilierii locali şi judeţeni şi s-a efectuat o inventariere a stadiului de pregătire a primarilor cu proiecte. „Candidaţii noştri la consiliile locale vor fi selectaţi pe baza aceloraşi criterii de bază ca şi cei de primari, oameni valoroşi pentru ca localităţile, prin oamenii PDL, să aibă de câştigat şi proiectele finalizate. Vom promova proiecte de infrastructură, de interes local, dar candidaţii noştri îi sprijină şi pe cei care sunt interesaţi de promovarea unor proiecte din mediul privat pe zona rurală”, a declarat Pardău. El a mai spus că este posibil ca săptămâna viitoare să prezinte public primele liste de candidaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava promite o campanie electorală civilizată.
 Vizualizări articol: 600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PD-L Suceava promite o campanie electorală civilizată5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MP3 trimis de
(14 mar 2008, 11:28:07
campanie electorala civilizata? dar in ceilalti ani ce campanie au avut de acum afirma ca va fi civilizata? campania a inceput ... citez : "apel la electoratul liberal sa nu voteze cu PNL la alegerile locale din vara acestui an, ci cu PDL " ! .... camin fericit va doresc !!! @@ @!
2.   Bate campii trimis de
(14 mar 2008, 11:31:19
Pe cine crede ca pacaleste acest specimen? Cine sa creada ca flutras este in stare de o campanie civilizata. De cand a intrat in politica, nu stie decat sa atace in mod josnic pe toti adversarii politici. Ii clefaie narile de zici ca-i uraste de moarte pe cei care nu sunt de o parere cu el. Se pare ca in ultimul timp i-a molipsit si pe Lungu, Pardau etc.

Din cand in cand mai inventeaza cate o "zicere", gen> "PSD-ul trebuie desfiintat" sau "basca lui Ion Iliescu". Mare scarba de om acest fluturas. Tare mi-as dori sa-l vad cu botul pus pe labe. Cel mai tare i-o pot trage sucevenii la alegerile locale, in care sa iasa pe locul 3 sau mai jos.
3.   Sdsd trimis de
(14 mar 2008, 11:38:14
Sluga de pardau vorbeste!

Usa la masina nu o deschide pentru sotia lui, dar pentru flutur sa vezi ce repede o deschide si ce plecaciune face, mai trebuie sa-i pupe mana!
4.   Dl. psd-isti, potoliti-va trimis de
(14 mar 2008, 16:15:06
chiar astept o campanie civilizata, si se pare ca pina acum, pnl si pd-l chiar s-au comportat ca atare. psd insa, scuipa in presa aproape zilnic, fie prin articole, fie prin comentariile "simpatizantilor" pe acest forum. sunt needucati si nepoliticosi. aplica tehnicile fostului partid comunist: cine are o alta opinie e automat dusmanul poporului. se feresc sa discute despre lucruri concrete si sa prezinte solutii concrete.

unul din beneficiile democratiei e alternanta. dupa guvernarea lunga si paguboasa a sucevei, condusa de un "tatuc", sper ca alegerile sa aduca fete noi, mentalitati noi, si de ce nu, oameni cu constiinta civica.
4.1  RE: Dl. psd-isti, potoliti-va trimis de
(14 mar 2008, 22:33:43
acum cateva zile lungu se lega de studiile lui dontu. sa fie o exceptie sau este ceea ce considera ei o campanie curata? praf in ochi, reclama electorala .
5.   Mitica, umbla printre spini incaltat, altfel.. trimis de
(15 mar 2008, 08:34:06
Mitica, nu merge cu porcii de la PSD/PCR sa te porti civilizat. Ce greutate are cuvantul bine dramuit, respectul si vorba dulce care mult aduce, in urekea porkului comunist..zero?!

Atunci cand vorba buna nu-si mai are menirea (in kocina PSD) ciomagul devine instrument propice de comunicatie.

Deci, pune-ti manusile si diplomatia deoparte, altfel te incaleca astea. Eu stiu ce zic, atentie mare. Naparcile comunsite sunt periculoase.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte