Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Informatizare

PD-L Suceava face o bază de date cu indicatorii de dezvoltare a judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia judeţeană Suceava a PD-L, prin vicepreşedintele Vasile Ilie, lucrează la elaborarea unei baze de date necesară strategiei de dezvoltare a judeţului, în viziunea democrat-liberală.

Vicepreşedintele Vasile Ilie a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că strategia de dezvoltare a judeţului Suceava, la care lucrează acum, are la bază situaţia existentă astăzi în toate sectoarele de activitate, „o fotografie a realităţilor judeţului”.

„Am hotărât să creez o bază de date care să cuprindă toţi indicatorii de dezvoltare durabilă a judeţului Suceava. Această bază de date va cuprinde capitalul natural al judeţului, capitalul antropic, adică activităţile economice şi mediul de afaceri, capitalul social şi comparaţii ale judeţului Suceava cu alte zone din Uniunea Europeană”, a declarat Ilie.

Conform acestuia, rezultatele muncii sale vor depăşi nu numai graniţele partidului, ci şi ale judeţului şi chiar ale ţării, deoarece beneficiari vor fi populaţia judeţului, serviciile publice deconcentrate - pentru că le ajută la elaborarea unor analize pe care le fac în domeniile specifice de activitate -, firmele de consultanţă, organizaţiile interesate în elaborarea şi dezvoltarea unor strategii şi politici de dezvoltare a judeţului, mass-media, mediul de afaceri, administraţiile altor oraşe, dar şi investitorii străini interesaţi de judeţul Suceava.

 

Promovarea întregii Moldove

PD-L nu se va opri doar la municipiul reşedinţă de judeţ, ci are în vedere dezvoltarea tuturor unităţilor administrativ teritoriale. „Această bază de date va fi făcută pentru judeţul Suceava, pentru municipiul Suceava şi va continua la nivelul oraşelor şi comunelor din judeţ”, a explicat Vasile Ilie.

Vicepreşedintele PD-L a evidenţiat şi contribuţia primarului de Suceava, Ion Lungu, la promovarea imaginii oraşului Suceava, a judeţului şi a regiunii Moldova, prin susţinerea unui proiect de reabilitare a Cetăţii de Scaun.

„Emblematice pentru judeţul Suceava sunt mănăstirile şi Cetatea de Scaun a Sucevei şi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a demarat un proiect de referinţă nu numai pentru municipiul Suceava, ci şi pentru judeţul Suceava: reabilitarea Cetăţii de Scaun şi a zonei de protecţie existente. La nivelul judeţului acest proiect trebuie tratat cu toată seriozitatea şi atenţia pentru că va fi un proiect emblematic nu numai pentru judeţul Suceava, ci pentru întreaga Moldovă”, a apreciat liderul PD-L.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava face o bază de date cu indicatorii de dezvoltare a judeţului.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L Suceava face o bază de date cu indicatorii de dezvoltare a judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte