Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adomniţei:

„PNL poate discuta şi cu PD-L”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Tineretului Naţional Liberal, ministrul educaţiei Cristian Adomniţei, a declarat, la Suceava, că liberalii ar putea avea discuţii cu reprezentanţii PD-L doar în condiţiile în care această formaţiune politică îşi va schimba atitudinea şi se va delimita de actualele poziţii.

Adomniţei consideră că una dintre principalele preocupări ale PNL este consolidarea poziţiei de partid de dreapta, iar politica liberalilor în ceea ce priveşte alianţele este clar exprimată.

„PNL este un partid de dreapta, centru-dreapta şi vrem să ne consolidăm această poziţie”, a subliniat Cristian Adomniţei, care a adăugat că PNL nu îşi va schimba „peste noapte” această poziţie pe scena politică românească.

El a adăugat că prin actuala atitudine a PD-L, acest partid se autoizolează. În opinia lui Adomniţei, PNL ar putea discuta cu PD-L doar în situaţia în care democrat liberalii vor lua anumite decizii interne pentru a se delimita de poziţiile actuale.

„Ei, în momentul de faţă, se izolează. Dar poate că va veni şi vremea când vor înţelege că este mai bine pentru ei, şi pentru România, să iasă din această izolare şi să ia măsuri pentru a se delimita de actualele poziţii”, a precizat Cristian Adomniţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „PNL poate discuta şi cu PD-L”.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
„PNL poate discuta şi cu PD-L”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AR FI CAZUL trimis de
(12 mar 2008, 11:40:39
NU UITATI CA ALIANTA A STARPIT MAFIA CARE NE DISTRUGEA ECONOMIA
2.   Adormitei trimis de
(12 mar 2008, 13:01:59
mai neghiobule .....tu te crezi mare destept ....nu stii cate stele sunt pe steagul UE..... habar nu ai nimic ....ai venit de pe santier la MECT ....mare nesimtit esti!! nu pot sa cred , sunt profesor, uite ce a ajuns din invatamant! ....sa faci clasa obligatorie de prescolari ....sa pui copii de 6 ani la scoala ....poate vrea sa le schimbe el pampersul si sa le dea mancare ...sau tzatza......mare tolomac ADORMITEI!! FUGITI IN CODRU VERDE LA PASCUT MAI PNL-eilor
3.   Parere personala trimis de
(12 mar 2008, 20:03:06
Desi nu-l cunosc personal,nu am nici un fel de partis-priuri cu familia sau partidele lor,mi s-a parut a fi un bucovinean destept,care ne-a reprezentat cu profesionalism,la cel mai inalt nivel(ce din pacate nu-i atit de inalt) si macar noi ar trebui sa-l incurajam. Ma gindesc acum la solidaritatea de care dau dovada altii atunci cind e vorba de semeni apropiati,cum au facut pe vremuri oltenii si bucurestenii ,iar mai nou maghiarii ,ardelenii si banatenii.Or mai fii ( ? )si alti bucovineni vrednici ,dar n-au avut sansa afirmarii,asa ca hai sa incercam sa ne ridicam odata cu semenii nostri si sa nu folosim orice prilej spre a--i trage in jos ,de pe niste trepte aflate deasupra noastra....Asadar,tinere bucovinean, cu Dumnezeu inainte ! Binele se intrupeaza greu ,dar dainue mult,iar cel care asteapta recunostinta imediata,nu prea merita s-o primeasca nici mai tirziu ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte