Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Părere

Nechifor: „PD-L trebuie menţinut în carantină politică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, salută victoria socialiştilor, în Spania şi Franţa, democraţii care, susţine el, au dat de foarte multe ori tonul schimbării pe întreg continentul european. Nechifor consideră că această orientare electorală către stânga, într-un teritoriu care numără peste 100 de milioane de locuitori, constituie semnalul că vremea popularism-ului în Europa a trecut, fără să lase ceva semnificativ în urma ei.

„În Franţa, experimentul de dreapta UMP al preşedintelui Sarkozy şi-a demonstrat, după un singur an, incapacitatea de a duce naţiunea franceză acolo unde s-a promis în campania de anul trecut, în timp ce în Spania, guvernarea de stânga a premierului Zapatero a întărit încrederea spaniolilor în reformele socialiste”, a precizat europarlamentarul social democrat.

Nechifor este convins că „vântul schimbării” odată pornit, nu va mai putea fi oprit şi va ajunge şi în România „unde a venit vremea când alegătorii nu mai acceptă promisiunile electorale miraculoase, de genul celor vehiculate în campania "Să trăiţi bine!" din 2004”.

 

Menirea PSD, blocarea accesului PD-L la guvernare

El crede că PSD are menirea de a bloca accesul PD-L la guvernare „un partid populist, care se apropie de zona dreptei extreme şi care, alături de preşedintele lui fondator Traian Băsescu, încearcă suprimarea democraţiei româneşti”.  

Pentru aceasta, europarlamentarul PSD de Suceava consideră că trebuie construit un proiect transpartinic, fundamentat inclusiv pe modelul "cordonului sanitar", aplicat în trecut în Franţa, Belgia, Olanda, pentru a ţine departe de zona puterii, un partid populist, sau de extremă dreapta.

„După ce, prin prezenţa unor membri marcanţi în zona de decizie guvernamentală, Alianţa "Dreptate şi Adevăr", a ţinut România în carantină aviară, a venit momentul ca PD-L să fie ţinut, la rândul lui, în carantină politică, atât timp cât unicul său obiectiv politic este de a deveni Adevăratul Partid Stat în România”, spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „PD-L trebuie menţinut în carantină politică”.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Nechifor: „PD-L trebuie menţinut în carantină politică”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nechiforel cel viteaz trimis de
(12 mar 2008, 12:57:40
mai burtosule ...iar tea pus nenea Marza sa vb?? of of europarlamentar care nu are treaba la Parlamentul European..... de unde trimiti aceste articole din UE sau ti le scrie marza si tot el le semneaza??? mai comunistilor nu o sa plecati ??? sa va trimita la padure ca acolo e locul vostru...sa rageti la luna si la stele neghiobilor!! jos PSD
2.   Mentalitate retrograda trimis de
(12 mar 2008, 16:11:24
daca acest articol reflecta chiar afirmatiile dl. nechifor, atunci noi, votantii, trebuie sa-l mentinem pe acest individ in carantina politica! ma infioara mentalitatea acestui "tinar promitator" al politicii romanesti, demna de cozminca si iliescu! data viitoare, dl. parlamentar european, nu va mai abtineti si spuneti drept ca ar trebui sa iesim cu bitele si sa-i invatam minte pe toti cei care nu sunt cu psd. ca doar, nu-i asa, sunt dusmanii poporului!

ma intreb, pentru a cita oara, prin ce accident al istoriei a ajuns acest imbecil debusolat si analfabet parlamentar european?
3.   Nechifor in Carantina la Dorna trimis de
(12 mar 2008, 20:31:27
De multi ani va spun, si ma repet, acest Nechifor, format de partidul PSD/PCR, poate deveni extrem de periculos pentru jud. Suceava. Dea lungul vremii, acest judet, a fost cotropit de cei mai inversunati comunisti-tzucalari care au facut cele mai mari diservicii populatiei, incepand cu tortionarul Turcanu si pana la Cozmanca, Mirza si Nechifor. Lumea vrea sa scape intr-adevar de PCR(PSD) si structurile KGBisto-comuniste. De aceia, toti cei demnitate si respect fata de strabunii nostri, care si-au dat ultima suflare prin beciurile securiatii sau prin puscariile comuniste, trebuie sa confruntam de fiecare data aceste zoaie comuniste care ne-au ingreunat viata si ne-au batjocurit destinul.

Nechifor, la presiunea lui Mirza/Geoana/Iliescu, a fost votat de membri PSD/PCR. A obtinut 7% din voturi, si uite asa Agrarianul a ajuns in PE cu 5000E/luna. Iar acum vine cu lectii, indrumari, prelegeri si cuvantari de luare aminte.

Sa vezi si sa nu crezi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte