Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2008 - Anul XIII, nr. 49 (3730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică în familie

Şeful Direcţiei Veterinare îl trimite pe Mîrza la nepoţii săi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, dr. Petrea Dulgheru, a dezminţit că ar face campanie electorală pentru vreun partid, cu atât mai puţin pentru PD-L.

„Sunt membru PNL, n-am plecat nicăieri şi nici nu am gânduri de plecare. De asemenea, sunt funcţionar public şi cât voi avea această calitate nu fac politică activă. Ca medic veterinar am treaba mea, nu mă ocup de campanii electorale”, a spus Dulgheru.

Totodată, acesta a afirmat că nu a făcut niciodată presiuni asupra medicilor veterinari pentru a le determina înclinaţiile politice şi i-a transmis preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, să-şi întrebe nepoţii medici veterinari dacă le-a reproşat vreodată afilierea la PSD.

 

„Nu mă interesează ce politică fac medicii veterinari”

„Să-i întrebe pe nepoţii lui, cel care este medic veterinar şi primar PSD la Botoşana şi pe cel care este medic veterinar, membru PSD, la Cajvana, dacă vreodată le-am zis ceva că sunt la PSD. Sunt doctori extraordinari cu care am o relaţie foarte bună, ca de altfel cu toţi colegii din teren. Profesia de medic veterinar este una liberală, iar medicii sunt liberi să facă ce politică vor, nu este treaba mea”, a arătat dr. Dulgheru.

În ceea ce priveşte acuzaţia adusă de preşedintele PSD, că şeful DSVSA l-ar fi ameninţat pe doctorul veterinar de la Broşteni că „îl lasă fără pâine dacă va candida pentru PSD”, Petrea Dulgheru a declarat că acestea sunt „vorbe fără acoperire” pentru că, oricum, nu are nici o modalitate de a determina un medic de liberă practică să facă altceva decât acesta doreşte.

„Medicii liber profesionişti nu sunt subordonaţi Direcţiei, nu sunt angajaţi ai Direcţiei, iar contractul de concesiune îl au cu Agenţia Domeniilor Statului. Eu am ca subordonaţi medicii veterinari funcţionari publici, nu am nici o treabă cu doctorii de la Broşteni. Nu mă interesează ce politică fac”, a mai spus directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Direcţiei Veterinare îl trimite pe Mîrza la nepoţii săi.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şeful Direcţiei Veterinare îl trimite pe Mîrza la nepoţii săi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dulgheru trimis de
(28 feb 2008, 12:05:57
de abia astept sa vina alt guvern si sa te vad fugarit pe la DNA
2.   Asta da sefffffff, trimis de
(28 feb 2008, 12:17:22
bai dulghere de ce nu faci controale si in vatra dornei,sau campulung acolo unde BACIU sacrifica vaci moarte si vinde preparate.......,perversule ai mers la vicov unde singura existenta este cresterea vitelor....,ai dat dat amenzii la nevinovatii
3.   APOLITIC IN TRAVESTI trimis de
(28 feb 2008, 12:23:41
DE LA UN "MAESTRU" IN ALE TRAVESTIULUI NU CRED CELE SPUSE DE DL. DULGHERU. E POSIBIL SA SE FI TRAVESTIT IN DIRECTOR IMPARTIAL.
4.   Doctor trimis de
(28 feb 2008, 12:27:26
Directorul Dulgheru are o relatie foarte buna cu toti medicii veretinari (cu exceptia celor ce ii vor functia) indiferent de culoarea politica.
5.   Oare? trimis de
(28 feb 2008, 15:20:19
Daca nu te intereseaza ce politica fac medicii veterinari atunci de unde sti cine-i la PSD si cine in alta parte? Poate acum nu te mai intereseaza ca-ti vine randul, dar in trecut?
6.   Directie gresita! trimis de
(28 feb 2008, 16:29:01
mai bine il trimiti inapoi la origini, in scorbura din care a venit

7.   PSD trimis de
(28 feb 2008, 17:24:35
Nu-i adevarat ce spune Mirza!!!!!!!!!!!Minciuni PSD-iste menite sa-l discrediteze pe Dulgheru.Pai Mirza are nepoti medici veterinari care lucreaza in DSV si nu pot sa cred ca s-au plans ca au avut probleme cu Dulgheru sau ca s-au exercitat presiuni de genul.celor afirmate de Mirzachisu.D-le Mirza numai cu prostii si minciuni umblati si nu mai stiti ce draku sa mai faceti sa castigat CJ!!!Sunteti penibil si ne-am cam plictisit de toate idioteniile d-voastra ieftine.Penibil!!!!!!!!!!!
8.   Metamorfoza,.... trimis de
(28 feb 2008, 19:52:24
PNL-ist azi pentru functie si PD-L -ist... maine....poate nu stiti!!!!!
9.   Dulgher trimis de
(28 feb 2008, 21:44:16
tare mi-as dori sa te **ta o vulpe turbata si sa te duci de unde ai venit neam de ****ta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci 4 porţii - 40 minute 450g ciuperci 2 linguri ulei de măsline1 ceapă300ml lapte 850ml supă de legume8 felii de pâine de secară sau neagră50g unt topit2 căţei de usturoi75g caşcaval ras± sare, piper ... Citeşte