Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Optimism

Mîrza este sigur că şefia Consiliului Judeţean va rămâne la PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Consiliului Judeţean, 40-45% din mandatele de consilier judeţean şi cel puţin 70 de primării. Acestea sunt obiectivele PSD Suceava la alegerile locale din vara acestui an, obiective exprimate ieri într-o conferinţă de presă de preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Gavril Mîrza.

Mîrza, care se află la al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a evitat să spună în mod direct dacă va mai candida sau nu pentru încă un altul, însă a declarat că „în mod cert conducerea Consiliului Judeţean va fi a PSD”. „În ceea ce mă priveşte, aştept să se lămurească cu votul uninominal pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, şi apoi mă decid dacă mai candidez sau nu. Să nu-şi facă însă nici un fel de probleme nici unul din pretendenţii la această funcţie că vor scăpa de mine în această luptă. E un vis al fiecăruia. Deja unii se văd şefii acestei instituţii. Lupta politică este deschisă şi cuvântul hotărâtor îl va avea electoratul, şi nu unul sau altul dintre liderii partidelor politice”, a declarat Mîrza. Trebuie spus că la alegerile din 2004, PSD a câştigat 79 de primării, însă în prezent are primari în 80 de localităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza este sigur că şefia Consiliului Judeţean va rămâne la PSD.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mîrza este sigur că şefia Consiliului Judeţean va rămâne la PSD5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gheara comunista inca mai are putere trimis de
( 5 ian 2008, 12:23:45
cititi stimati concetateni ai Sucevei declaratia facuta de Dl Marza (domn nu e dar pentru ca suntem civilizati... ) si trageti invataminte; cica asteapta sa se lamureasca cu uninominalul(stie destul de limpede ca nu mai pupa scaunul in care de altfel cred ca vrea sa moara); dar, in clasicul stil bolsevic nu ezita ca imediat sa trimita sageti otravite catre posibilii contracandidati, lasand sa se inteleaga faptul ca sefia unui intreg judet e un joc de-a rupt picioarele intre un grup de mitici ajunsi vremelnic in pozitii de putere. Insa bomba vine la sfarsit cand, culmea tupeului, domnia sa nu uita sa ne aminteasca, noua votantilor(cu cat cinism) ca de fapt puterea e in mainile noastre!

Ma intreb care este bilantul pe 2007 al sectiei de procurori DNA din Suceava?

Ar trebui sa ne intrebam si sa-i chestionam, pentru ca sunt platiti din banii nostri!

2.   JOS COMUNISTU!!! trimis de
( 5 ian 2008, 17:46:35
Au mai fost COMUNISTI la puteresi au castigat alegeri cu paru in proprtie de 99.9%, dar ma uit la sfarsitu lor care au terminato ca niste PORCI de craciun(inpuscati) Vine ignatul si pentru PORCU de mirza care vede ca numai asa putem scapa de holera COMUNISTA. DIN OM POTI FACECOMUNIST DAR DIN COMUNIST NU POTI FACE DECAT UN MARE PORC SI NU OM.
2.1  RE: JOS COMUNISTU!!! trimis de
( 5 ian 2008, 20:35:54
O sa-i beliti aia, toti. Noroc ca pleaca de buna voie, nu mai candideaza. Dar din proprie initiativa, nu ca s-ar teme de cineva.
2.2  RE: JOS COMUNISTU!!! trimis de
( 5 ian 2008, 21:06:23
I-MI VINE SA VOMIT CAND IL VAD,OARE NU SE VEDE IN CE HAL ESTE,AVETI GRIJA PRESEDINTELE PD LA MUNICIPIU ESTE OMUL LUI ,BAGAT CA UN VIRUS LA PD DAR EL INFORMEAZA TOT CE SE INTAMPLA ....PSD-ULUI.
3.   Marza este sigur ca va fi invins de Flutur trimis de
( 6 ian 2008, 11:54:31
De aceea nu e inca hotarat daca sa-si asume el infrangerea sau sa scoata la inaintere pe altcineva ,sa se faca de ras in locul lui!

Daca nu va fi uninominal insa,va candida tot el cu siguranta,ca la aranjarea vorutilor Marza s-a dovedit ca e mereu:"Meserie te halesc!"
4.   Coruptie si interese trimis de
( 6 ian 2008, 17:18:40
Marza se bazeaza pe faptul ca ii are pe toti la mana, indiferent din ce partid politic fac parte. Cand e sa se voteze pentru sefia Consiliului Judetean... o sa avem surprize ca data trecuta, cand au fost suspendat cativa de la PNL pentru ca l-au votat pe Marza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte