Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

PNL Suceava a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat că una dintre priorităţile organizaţiei pe care o conduce va fi pregătirea alegerilor locale din acest an.

Lungu a precizat că până pe 1 februarie 2008 vor fi realizate sondaje de opinie în toate localităţile judeţului, în vederea stabilirii viitorilor candidaţi de primari. El a spus că aceste sondaje vor fi realizate de Organizaţia Judeţeană a PNL Suceava, cu excepţia municipiului reşedinţă de judeţ, unde sondajul este comandat direct de la Bucureşti.

„În conformitate cu statutul PNL, validarea candidaţilor pentru municipii, oraşe şi comune, în afara municipiului reşedinţă de judeţ, se va face în şedinţa Delegaţiei Permanente Teritoriale PNL Suceava. În ceea ce priveşte candidatul PNL pentru primăria Suceava, el trebuie să fie validat de Delegaţia Permanentă Centrală a PNL”, a explicat Ion Lungu.

Liderul liberalilor suceveni a precizat că în momentul de faţă au fost realizate sondaje în aproximativ 100 de localităţi ale judeţului, urmând ca ele să fie finalizate până la sfârşitul acestei luni.

Lungu a arătat că este posibil ca viitorii candidaţi pentru funcţiile de primar să fie stabiliţi până pe data de 1 martie 2008.

Pe de altă parte, Ion Lungu a declarat că un element de noutate pentru desemnarea viitorilor candidaţi de primari şi de consilieri locali este obligativitatea acestora de a prezenta o listă cu semnăturile a 5% din persoanele cu drept de vot din cartierul, zona sau localitatea pe care vor să o reprezinte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor locale.
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PNL Suceava a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor locale1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sondaje trimis de
( 6 ian 2008, 16:44:57
In toate localitatile sondajele de opinie o sa arate ca partidul favorit este PNL-ul (chestia asta da bine la centru), singura exceptie fiind in Municipiul Suceava (deoarece sondajul este facut de altii). O sa vina alegerile si... rezultatul o sa difere fata de sondajele facute de PNL. Apoi... cunoasteti scuzele: alegeri furate, voturi valabile anulate, etc... Asa se face politica la noi in tara: aceleasi sondaje facute de catre PNL care arata cat de bine sta partidul respectiv, sondaje care odata trimise la centru ajung in mainile lui Tariceanu care chiar crede ca PNL-ul inca se afla in varful preferintelor electoratului. Chestia asta nu este noua, s-a intamplat si la PSD (in 1996), PNTCD (in 2000) apoi la PRM (in 2007). Liderii respectivelor formatiuni chiar credeau ca sunt in topul preferintelor (asa raportau liderii din teritoriu), cand de fapt realitatea... era cu totul alta, dar era ascunsa pentru ca respectivii lideri din teritoriu sa-si poata pastra functiile.
2.   Ba pe stanga ba pe dreapta trimis de
( 7 ian 2008, 09:54:38
pnl-28% , psd-35% , pd---l 13 ...... pnl si psd sunt singurile partide care au facut cate ceva pentru populatie , restul contre interese personale neputinta.fuga dupa ciolan,borduri si asfaltari
3.   Despre alegerile sucevene trimis de
( 7 ian 2008, 10:48:42
Din experienta anilor trecuti stim ca in Suceava nici un primar nu a castigat 2 mandate! Si asta doar din cauza primarilor care s-au perindat rand pe rand. Nici unul dintre ei nu a reusit sa scoata acest oras din "uritenia" in care se afla! Orasul asta nu are nici o identitate.

Arterele principale pline de gropi si de canale coborate sau supraninaltate (nu le amintim pe cele dosnice), planuri de urbanism facute sub orice critica. Un oras al dughenilor, al trotuarelor sparte, fara locuri de parcare, al mizeirei generalizate si al gropilor.

L-as ruga pe d-ul primar sa viziteze orasul Bistrita din judetul BN ca sa nu mai vorbim de Cluj sau Constanta!

Poate ii vin ceva idei...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte