Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

PSD acuză PD-L că vrea să-i „fure” primarii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD, prin vocea preşedintelui organizaţiei judeţene a partidului, Gavril Mîrza, îi acuză pe democrat-liberali că fac presiuni asupra primarilor social-democraţi pentru a trece la PD-L.

Mîrza a transmis PD-L-iştilor să-şi vadă de treabă şi să lase primarii PSD în pace. Liderul social democrat a evitat însă să dea exemple de primari asupra cărora se exercită presiuni pentru a trece la PD-L.

„Continuă presiunile foarte mari asupra oamenilor noştri din teritoriu, asupra primarilor pentru a trece la PD-L. Atrag atenţia şi apelez la cei din această formaţiune să-şi vadă de treabă, să aducă oameni din cele două organizaţii pe care susţin că le-au avut ca fiind foarte mari şi cu oameni de calitate şi să-mi lase oamenii în pace. După ce timp de circa trei ani au fost tot felul de presiuni şi cercetări şi dosare şi ameninţări, iată că a venit vremea să spună că oamenii noştri sunt foarte buni şi cu presiuni şi cu ameninţări să treacă la ei. Să fie lăsaţi în pace, pentru că sunt oameni integri care nu se vând pe promisiuni deşarte din partea liderilor de la PD-L”, a spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD acuză PD-L că vrea să-i „fure” primarii.
 Vizualizări articol: 1364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD acuză PD-L că vrea să-i „fure” primarii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa plece trimis de
( 5 ian 2008, 15:09:52
sa plece toti
1.1  RE: Sa plece trimis de
( 6 ian 2008, 00:29:02
doar in stepa toti camaleontzii astia fara coloana vertebrala care azi sant liberali maine comunisti s.a.m.d.Cum potzi sa itzi schimbi ideologia de la o zi la alta ?Ma intreb si eu in ignorantza mea .
2.   PSD Suceava trimis de
( 5 ian 2008, 16:18:43
Pe nea Gavril asta nu'l "fura" nimeni , nu face nimeni presiuni asupra lui , ca ne-am saturat de minciunile lui .
2.1  RE: PSD Suceava trimis de
( 5 ian 2008, 20:30:48
Nu-l fura, ca otravesti cu el cotetul, ce dracu sa faci cu el!
3.   PSD acuza PD-L CA VREA SA-I "FURE" PRIMARII trimis de
( 5 ian 2008, 16:18:53
CEI BUNI SA PLECE,EI APRECIAZA CA MERITA SI ASA E.
3.1  RE: PSD acuza PD-L CA VREA SA-I "FURE" PRIMARII trimis de
( 6 ian 2008, 12:47:35
INCURAND VEI URMA CEAI SCRIS IN COMENTARIU............
4.   HOTI STRIGA PRINDE HOTI trimis de
( 5 ian 2008, 17:02:10
MANZULICA,nu uita ca ati facuto si voi de-a scroafa cand a-ti fost la guvernare. Stii cati primari ati furat;asa ca cu ce moneda dai tot asa primesti numai mai cu varf si idesat.MARZULICA,!in viata tot trebuie sa platesti si furaciunile care le-ai facut vine nota deplata chiar la batranete, cum avenit la toti ghiolhani COMUNISTI SI nu fi suparat ca toti care fac ca tinetoti au aceiasi rasplata PUSCARIE.
4.1  RE: HOTI STRIGA PRINDE HOTI trimis de
( 5 ian 2008, 20:28:49
Corect! Nu si la gramatica - dar asta e alta gisca.
5.   FALS NENE trimis de
( 5 ian 2008, 21:14:40
Nene mirza nu te speria / Nu va ia nimeni odraslele de primari /faceti atita tat/tam de parca ati fi niste virgine,,, ce naiba. A-ti uitat ,cind un reporter de la Monitorul ia pacalit ca suna de la nu stiu ce minister APROAPE TOTI plecau din P.S.D. CE dracu ati uitat sau faceti circ calumea sa va creada niste neprihaniti////////
6.   Fara santaj. trimis de
( 6 ian 2008, 08:19:09
Mai P.D L-istilor voi ai cazut din luna nu toti a-ti fost comunisti in frunte cu Omida sau acum Fluturas,Andreica si ceilalti din gasca nu toti au fost comunisti.Toti au trait in Romania si au mincat aceiasi piine,in politica toti mint pina ajung la CIOLAN dupa care uita ce au mintit.Fluturas a mintit pina a ajuns Ministru a dus agricultura si zootehnia din judetul Suceava la ripa a pus coada pe spinare si acum este altu fara nici o vina si o ia iar dela capat cu minciunile.La Humor a adunat alti lingai din alte orase in principal Andreica cu Costel dela Altex.ASA TARE IL IUBESC hUMORENII.
7.   Primarita din Dolhasca trimis de
( 6 ian 2008, 10:43:13
Primarita din Dolhasca a fost silita sa treaca la psd de domnul care desi nu mai are procente in judet nici de o opozitie seriosa ,face scandal ca i se fura primarii!Pai domn comandant suprem,tu puneai sula in coasta primarilor de pretutindeni cu bugetul ,astia de iti fura acum primarii nu au ce sa le dea,doar ii conving sa treca la un partid serios.

De ipocrizia si demagogia si minciunile voastre s-a saturat lumea!

Daca nici voi nu mai stiti daca sunteti la putere sau in opozitie ,cum naiba vreti sa mai stea primarii in partidul vostru minciunos?

8.   Cum se cheama partidul vostru? trimis de
( 6 ian 2008, 13:50:11
Nu uitati P.D. si flutur nu se vor uni nicodata toti Pedisti care nu inghit politica Bogatilor vor trece la P.S>D..Va spun eu cum se cheama TALMES BALMES cei ce provin din Fsn si cred in lumea multa si saraca nu vor veni la cei bogati.Vreti sa-i faceti cersetori.In tara asta toti se cred la putere toti se cred in opozitie.Pedisti cel fel de opozitie fac cind toate functiile descentralizate sint oameni de ai lor.Acest tames balmes la provocat presedintele tarii nu vointa electoratului.
9.   Explicatie trimis de
( 6 ian 2008, 16:49:27
Primarii PSD au nasul fin, ei deja au mirosit ca PSD-ul e pe duca si au inceput sa se orienteze spre alte partide (se cheama traseism politic: te duci si tu la partidul care are sanse mai mari la alegeri). Asa au facut tot timpul. Si uite asa noi prostimea votam alta formatiune politica cu speranta sa scapam de jigodii, si ne trezim cu acestea din nou pe cap.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte