Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Nou la Suceava

Arlechino, cel mai modern şi dotat spaţiu de joacă pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spaţiul de joacă pentru copii, „Arlechino”, situat în centrul Sucevei, modern şi dotat, şi-a deschis ieri porţile. Tobogane, piscină cu bile, carusel, balansoare, căsuţe pentru cei mici, dulapuri pline cu jucării, toate acestea sunt doar pentru copiii care vin să-şi petreacă timpul la „Arlechino”.

Spaţiul de joacă este situat lângă Cinema Modern, la etajul magazinului Eurostela, iar proprietarul sălii, Maria Bîrtoiu, a spus că „cei mici sunt aşteptaţi la Arlechino în fiecare zi, de la orele 10 şi până la orele 22”.

O noutate în Suceava este aceea că părinţii care îşi aduc copiii aici pot să rămână şi ei la sală, într-un spaţiu special creat pentru ei. Din sala specială a părinţilor aceştia pot să-şi vadă permanent copii, întrucât în această sală este amplasat un ecran care transmite imagini din camera de joacă.

Maria Bîrtoiu a mai spus că o oră de joacă la Arlechino costă 7 lei, iar în cazul organizării de petreceri şi aniversări, o oră se taxează cu şase lei pentru fiecare copil participant.

200 de metri pătraţi în care copiii pot să se joace

Toate jucăriile de la Arlechino sunt ecologice, culorile cu care au fost pictaţi pereţii sunt non toxice, iar vesela utilizată pentru organizarea de petreceri este toată de unică folosinţă.

Spaţiul de joacă destinat copiilor este mare, de aproximativ 200 de metri pătraţi, ceea ce permite celor mici libertate în mişcare.

Tot la Arlechino, copiii au un loc special creat pentru pictură şi desen, precum şi un loc în care personal calificat le va efectua picturi pe faţă.

De supravegherea celor mici se ocupă un personal calificat, experimentat în lucrul cu copiii.

La „Arlechino”, povestea devine realitate, iar cei mici pot lua chipul personajelor de poveste sau de desen animat favorite. Pitici, prinţese sau Spiderman, orice copil poate lua chipul acestor personaje. „Arlechino” pune la dispoziţia celor mici costume care pot să-i transforme pe copii în personajul de poveste îndrăgit. Pe perioada cât copilul stă la sala de joacă, el poate purta acest costum gratuit, fără a plăti vreo taxă de închriere.

Pentru mai multe informaţii legate de sala de joacă „Arlechino”, de programul de lucru sau de posibilitatea închirierii spaţiului, cei interesaţi pot trimite e-mail la adresa contact@arlechino.ro şi la numărul de telefon 0751 234 321.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arlechino, cel mai modern şi dotat spaţiu de joacă pentru copii.
 Vizualizări articol: 3657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Arlechino, cel mai modern şi dotat spaţiu de joacă pentru copii3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 5 ian 2008, 22:36:19
Felicitari doamnei Maria Burtoiu pentru ceea ce a facut .Sper ca foarte multi copii sa se poata bucura in acest loc un loc ce se lasa demult asteptat in Suceava
2.   Scuze rectific trimis de
( 5 ian 2008, 22:40:15
Felicitari doamnei Maria Birtoiu
3.   Scump trimis de
( 6 ian 2008, 12:47:59
scump doamna scump!dincolo era mai ieftin!(in spatele blocului)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte