Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizare

Directorul interimar al Spitalului Judeţean are susţinerea PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul director interimar al Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Doina Ganea Motan, beneficiază de sprijinul politic al liberalilor suceveni.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Ion Lungu, care a subliniat că Doina Ganea Motan va avea suportul conducerii liberale. „Asta cu atât mai mult, cu cât tatăl doctoriţei Ganea Motan a fost liberal de seamă, el fiind chiar preşedinte de onoare al PNL Suceava”, a declarat Ion Lungu.

Reamintim că în urmă cu două zile, ministrul sănătăţii publice, Eugen Nicolăescu, a emis un ordin prin care l-a demis pe Costică Dăscăliuc din funcţia de manager general al Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Decizia Ministerului Sănătăţii Publice a fost luată în urma analizării rapoartelor de evaluare a activităţii desfăşurate de Dăscăliuc la conducerea acestei unităţi spitaliceşti. De asemenea, trebuie spus că Eugen Nicolăescu a decis ca interimatul la conducerea spitalului să fie asigurată de directorul economic, dr. Doina Ganea Motan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul interimar al Spitalului Judeţean are susţinerea PNL.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Directorul interimar al Spitalului Judeţean are susţinerea PNL3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu ce am gresit? trimis de
( 5 ian 2008, 11:08:33
doamne ,asa o flamanda.Liberalii suceveni sunt cei mai mari dobitoci.Dracul o sa va mai voteze cu asa oameni numiti in functii.Nu aveti nici macar un sef de institutie competent.Acolo unde se mai misca ceva e fie apolitic fie de la rivalii vostri politici.Daca mai aveam dubii in privinta votului,acum gata,m-am hotarat :mai bine imi tai mana decAt sa mai votez PNL.
2.   Si ce daca? trimis de
( 5 ian 2008, 11:54:22
si ce daca tatal lui motan a fost liberal, asta inseamna obligatoriu ca e singurul criteriu ptr care o sprijina actuala putere?Ce alte calitati o mai recomanda pentru functie, ca nu se vad?ea nu a facut parte din echipa lui dascaliuc, nu are nici o vina ptr situatia spitalului?chiar nu se stie ca este o mare spagara si vede in fata numai interesul personal, si acum, iata, aflam ca si pe cel al pnl-ului?
3.   Vai, ce greseala trimis de
( 5 ian 2008, 12:24:03
Ai gresit,dle reporter,de fapt motan nu e director economic,ci medical.Daca tinem seama insa de spagi, s-ar putea spune si asa, mai ales ca alta activitate in spital nu o intereseaza
4.   Raspuns trimis de
( 5 ian 2008, 17:38:11
unde e facultatea de PNL.....VREAU SO FAC SI EU POATE AJUNG DIRECTOR LA SPITAL....MOTANICA GANEA ARE RELATII CU acest partid....canceroasa are sprijin ..si uite de la cine....primarul.....guit.... guit........cred ca a facut traseul cu audi pe la prelipca
4.1  RE: Raspuns trimis de
( 6 ian 2008, 19:29:53
Io vreau PREFECT. Ce daca habar nu am decit de 2+2. Anghelus, distribuitorul de bere cum e director la ARR? Vreau facultate de PNL!!!

Vreau, vreau, vreau.
5.   Cadru medical trimis de
( 6 ian 2008, 16:54:22
Cunoscuta ca una dintre cele mai spagarite din suceava. Daca ai nevoie de citostatice, fara 1.000 RON nu ai ce cauta. Daca nu dai... nu-ti face compozitia si mori intr-o saptamana. Daca dai... mai rezisti inca trei luni, apoi din nou. La ce partid credeti ca era acest medic? exact, la PNL.
5.1  RE: Cadru medical trimis de
( 6 ian 2008, 19:46:17
Ba, nu-i adevarat. La noi ori cu caltabosii si cu palinca ori siktir.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte