Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au rupt logodna

Cântăreaţa americană Miley Cyrus şi actorul australian Liam Hemsworth au decis să rupă logodna, după o relaţie care a început în urmă cu patru ani, au confirmat în exclusivitate pentru revista People agenţii de presă ai celor două vedete.

Această veste marchează sfârşitul unui an tumultuos între cei doi, pe parcursul căruia Miley Cyrus, în vârstă de 20 de ani, şi Liam Hemsworth, în vârstă de 23 de ani, au trăit mai mult despărţiţi decât împreună, scrie People.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Ultimul cântec/ The Last Song", în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

Cele două vedete s-au logodit în mai 2012.

La începutul acestui an, cuplul a decis să îşi amâne nunta.

După aceea, Miley Cyrus a fost văzută de câteva ori fără inelul de logodnă primit de la Liam, însă acesta a reapărut pe mâna ei atunci când cuplul s-a reunit în iulie, în Canada, unde actorul australian filma pentru pelicula "Cut Bank", şi, din nou, în august, pe covorul roşu, la premiera filmului "Paranoia".

De atunci, se pare că cele două vedete au decis să trăiască separat şi sunt foarte ocupate: Miley trebuie să pregătească lansarea următorului ei album, "Bangerz", iar Liam se pregăteşte pentru turneul de promovare a filmului "The Hunger Games: Catching Fire".

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal.

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" şi "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth, ai cărui fraţi mai mari Luke şi Chris sunt şi ei actori, a putut fi văzut în vara anului 2012 şi în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au rupt logodna.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au rupt logodna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei