Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mark Wahlberg a obţinut diploma de absolvire a liceului la 41 de ani

Actorul american Mark Wahlberg a urmat un curs online şi a obţinut diploma de absolvire a liceului la vârsta de 41 de ani.

Starul american a avut numeroase probleme de comportament în adolescenţă, a renunţat la şcoală la vârsta de 13 ani şi a petrecut o perioadă în închisoare la vârsta de 16 ani. Actorul a decis însă anul trecut să urmeze un curs online şi a obţinut în cele din urmă diploma de bacalaureat în luna iunie, informează contactmusic.com.

Mark Wahlberg a spus că a dorit să îşi completeze educaţia, admiţând însă că revenirea sa la şcoală, la vârsta de 40 de ani, a fost o sarcină destul de dificilă.

"Copiii mei ar fi putut să spună: «Tu nu ai absolvit liceul, aşa că noi de ce am face-o?». Nu am vrut ca ei să spună asta. Ei vor să facă lucruri bune în viitor şi pentru asta au nevoie de educaţie. Am totodată un sentiment de mare uşurare. M-am întrebat mereu: «De ce nu am făcut asta când eram la şcoală?» E mult mai greu la vârsta de 41 de ani să te întorci la şcoală şi să încerci să rezolvi toate acele exerciţii dificile", a declarat actorul american pentru revista People.

Mark Wahlberg, care a apelat la serviciile unui meditator privat pentru a-l ajuta să studieze în ultimele luni, intenţionează să urmeze cursurile unui institut de învăţământ superior.

"Mi-ar plăcea să merg la USC (University of Southern California) şi să studiez cinematografia. Nu vreau să devin medic veterinar sau ceva de genul acesta, vreau să învăţ lucruri care să mă ajute mai departe în carieră şi care să îmi lărgească orizontul", a spus actorul.

Mark Wahlberg, care avea şanse mari să fie primit în grupul pop-dance New Kids On The Block, din care făcea deja parte fratele său mai mare Donnie, a fost încarcerat pentru 45 de zile la Deer Island House of Correction din Boston, la vârsta de 16 ani, după ce a bătut un bărbat.

Starul american şi-a pus apoi ordine în viaţa personală, a devenit un familist convins şi s-a căsătorit cu Rhea Durham, cu care are patru copii: Ella, în vârstă de nouă ani, Michael, în vârstă de şase ani, Brendan, în vârstă de trei ani, şi Grace, în vârstă de doi ani.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".

Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul "Cârtiţa/ The Departed", lansat în 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese. Actorul s-a remarcat recent şi în pelicula "The Fighter", în care a jucat alături de Christian Bale şi Melissa Leo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mark Wahlberg a obţinut diploma de absolvire a liceului la 41 de ani.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark Wahlberg a obţinut diploma de absolvire a liceului la 41 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei