Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu Supergrup susţin împreună o serie de concerte de joi până duminică

Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu Supergrup vor susţine împreună o serie de concerte de joi până duminică, în Bucureşti, dar şi la Câmpina şi Constanţa, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

În urmă cu un an, Cristi Minculescu anunţa că părăseşte definitiv trupa Iris, al cărei solist a fost timp de mulţi ani. El s-a stabilit în Germania, la Regensburg, împreună cu familia, însă a spus că rămâne deschis oricăror colaborări artistice şi că va reveni în România ori de câte ori va fi solicitat să susţină concerte.

Ideea reapropierii de Nuţu Olteanu s-a materializat la insistenţele Fundatiei Phoenix, care îl reprezintă pe Cristi Minculescu. Fondator al formaţiei Iris - alături de Emil Lechinteanu, compozitor al primelor succese ale grupului şi chitarist solo în epoca de glorie absolută din anii '80, Nuţu Olteanu s-a stabilit în Suedia la începutul anilor '90, urmându-şi cariera de instrumentist, solist şi profesor de muzică. Sporadic, a avut apariţii şi pe scenele din România, de cele mai multe ori ca "guest musician", alături de alţi foşti colegi din perioada lui de glorie - trupa Holograf.

Pentru noul proiect, celor doi li s-au alăturat doi excepţionali muzicieni suedezi, cu care colaborează în mod constant de mai mult timp, Anders Diephuis şi Ken Sundberg.

Concertele vor avea loc în următoarele oraşe: Bucureşti - Club Tribute, joi; Câmpina - Live Club, vineri; Constanţa - Doors Club, sâmbătă; Bucureşti - festivalul Folk You "Florian Pittiş", Centrul vechi (Str. Franceză), duminică.

Repertoriul ales de Minculescu şi Olteanu reuneşte piese antologice din patrimoniul Iris - "Trenul fără naş", "Pe ape", "Doar pentru voi", "Lumina zilei", "Noaptea", "Strada ta", "Cei ce vor fi", "Baby". Totodată, fanii vor putea asculta preluări din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake şi Led Zeppelin. Fiecare dintre concerte va avea un specific aparte. La cel din Club Tribute vor fi prezenţi numeroşi colegi de breaslă, prieteni şi admiratori ai celor doi muzicieni şi nu este exclus ca unii dintre aceştia să urce pe scenă. La Constanţa, invitat special va fi Guess Who, unul dintre cei mai populari artişti ai noii generaţii de rapperi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu Supergrup susţin împreună o serie de concerte de joi până duminică.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu Supergrup susţin împreună o serie de concerte de joi până duminică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei