Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 204 (5411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iubitul cântăreţei Adele a dat în judecată Pepsi

Iubitul cântăreţei Adele, omul de afaceri Simon Konecki, a dat în judecată Pepsi, după ce compania americană a lansat o băutură al cărei nume este similar cu cel al apei pe care o produce el.

Noul produs Pepsi se numeşte SoBe Lifewater, în timp ce omul de afaceri britanic produce o marcă de apă cu numele Life Water, informează dailymail.co.uk.

Profiturile rezultate din vânzarea apei Life Water sunt donate societăţii caritabile înfiinţate de Konecki Drop4Drop, care sprijină furnizarea de apă potabilă în ţările în curs de dezvoltare.

Konecki spune că numele băuturii produse de Pepsi seamănă prea mult cu numele apei pe care el o produce, care este comercializată în scopuri caritabile.

PepsiCo a confirmat că este pe cale să înregistreze "Lifewater" ca marcă globală. Totuşi, spun oficialii companiei americane, marca "Lifewater" nu va fi comercializată în Marea Britanie. Ei adaugă că nu cred că cele două produse pot fi confundate, pentru că nu sunt la fel.

Simon Konecki, în vârstă de 39 de ani, are o relaţie cu cântăreaţa Adele, în vârstă de 25 de ani, de la sfârşitul anului 2011. În octombrie 2012, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, care a primit numele Angelo. Deţinătoare a opt premii Grammy şi a unui Oscar, Adele desfăşoară şi o intensă activitate caritabilă în beneficiul copiilor defavorizaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iubitul cântăreţei Adele a dat în judecată Pepsi.
 Vizualizări articol: 989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iubitul cântăreţei Adele a dat în judecată Pepsi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei