Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 204 (5411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa română Clara Vodă joacă rolul principal în filmul spaniol "Anochece en la India"

Clara Voda, actriţa din telenovela "Îngeri pierduţi", care va avea premiera pe 9 septembrie, de la 20.30, Acasă, a obţinut rolul principal în filmul spaniol "Anochece en la India", unde a jucat alături de Juan Diego, unul dintre cei mai buni actori spanioli, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Clara Vodă a fost distribuită în rolul principal din filmul spaniol "Anochece en la India", după ce regizorul spaniol Chema Rodriquez i-a văzut interpretarea din "Eu când vreau să fluier, fluier".

"Regizorul filmului, Chema Rodriquez, m-a văzut la Berlin în «Eu când vreau să fluier, fluier». Într-o zi ne-am întâlnit şi, după ce mi-a povestit scenariul filmului, un road movie, o poveste de dragoste emoţionantă şi imposibilă între o româncă şi un spaniol, m-a rugat să citesc scenariul şi să-i spun dacă aş vrea să joc rolul principal, pentru că el e sigur că eu sunt Dana. Am citit, mi-a plăcut mult şi mi-am spus că trebuie să fiu Dana", povesteşte Clara Vodă.

Înainte de începerea filmărilor, care au avut loc în Spania, India şi România, Clara Vodă s-a pregătit intens. "Au urmat cursurile de spaniolă la Institutul Cervantes, întâlnirea cu partenerul spaniol, Juan Diego (despre care Javier Bardem a spus că e cel mai bun actor al Spaniei), repetiţiile, probele de costum, drumurile Bucureşti - Madrid - Sevilla şi filmările, care au avut loc în România, Spania şi India. Filmul va avea premiera în toamnă, iar despre Dana şi experienţa mea spaniolo-indiană mi-e greu să vorbesc acum. A fost o bucată din viaţă mea pe care am trăit-o în alt spaţiu şi în alt timp. O să-mi trag sufletul şi o să povestesc şi despre asta, înainte sau după premieră", spune Clara Vodă.

Telespectatorii o pot urmări pe Clara Vodă în telenovela "Îngeri pierduţi", care va fi difuzată din 9 septembrie, de luni până joi, de la 20.30, pe postul Acasă, unde o interpretează pe Nuţa, o femeie simplă, iubitoare şi blândă, care încearcă să găsească soluţii la problemele pe care le întâmpină în familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa română Clara Vodă joacă rolul principal în filmul spaniol "Anochece en la India".
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa română Clara Vodă joacă rolul principal în filmul spaniol "Anochece en la India"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei