Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 79 (5286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Natalia Ioana Oneţ a fost desemnată Miss Tourism România 2013

 

Natalia Ioana Oneţ a fost desemnată, miercuri, Miss Tourism România 2013 şi urmează să reprezinte ţara la competiţia internaţională care se va desfăşura în perioada 22 mai - 6 iunie, în Guineea Ecuatorială, informează organizatorii, ExclusivEvent.

Câştigătoarea Miss Tourism România 2013 este absolventă a Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti şi, în prezent, urmează masteratul în turism la aceeaşi instituţie.

Natalia are 23 de ani, o înălţime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90, este născută în Satu Mare, dar locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani. Tânăra, care cochetează de câţiva ani cu televiziunea, vorbeşte patru limbi străine - engleză, franceză, spaniolă şi italiană -, acesta fiind considerat un atu într-o competiţie internaţională.

De la vârsta de 15 ani, după ce a câştigat titlul Miss Boboc la Colegiul Naţional "Doamna Stanca" din Satu Mare, şi până în prezent, Natalia a câştigat locul al treilea la Miss Universe România 2009 şi marele premiu la Miss Hostess România 2011. A fost, de asemenea, imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, a prezentat pentru Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato - unul dintre designerii care creează ţinutele pentru Lady Gaga.

La 17 ani a fost personaj principal în videoclipul celei mai în vogă trupe dance de la momentul respectiv - 3rei Sud Est, după câţiva ani urmând să filmeze şi pentru videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco, dar şi pentru rapperul american Flo Rida.

Natalia a practicat scrima, spada şi floreta timp de patru ani, este pasionată de psihologie, schi, echitaţie şi înot, însă cel mai mult iubeşte copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizaţiei Miss World România, implicându-se activ în timpul sau liber în diverse proiecte caritabile şi în susţinerea activităţii umanitare a organizaţiei şi anume ajutorarea copiilor cu probleme din întreagă lume.

Proaspăta deţinătoare a titlului Miss Tourism România 2013 va pleca să reprezinte România în Guineea Ecuatorială, pe continentul african, acolo unde va concura alături de alte aproximativ 60 candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume.

Natalia Ioana Oneţ va fi, timp de un an de zile, imaginea Miss Tourism România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizaţia ExclusivEvent în cât mai multe campanii şi acţiuni de promovare a turismului românesc.

Evoluţia Nataţiei Oneţ la concursul Miss Tourism din Guineea Ecuatorială va putea fi urmărită pe pagina oficială de Facebook Miss Tourism Romania, unde românca va putea fi votată de susţinători.

Prima ediţie a competiţiei Miss Tourism World a avut loc în anul 2000, aceasta fiind una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe desfăşurate cu scopul de a promova turismul şi schimburile culturale între ţările participante.

În 2003, reprezentanta României, Alina Ciorogariu a câştigat prima şi singura coroană Miss Tourism World până în acest moment pentru România. Din 2008, Alina Ciorogariu ocupă poziţia de vicepreşedinte al Tourism World Organisation, cu sediul central în Marea Britanie.

Începând cu anul 2012, competiţia şi-a schimbat titlul din Miss Tourism World în Miss Tourism. Anul trecut, reprezentanta României, Cristina Roventa, a câştigat titlul Miss Tourism Europe 2012, fiind considerată cea mai frumoasă candidată de pe continentul european.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Natalia Ioana Oneţ a fost desemnată Miss Tourism România 2013.
 Vizualizări articol: 1488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natalia Ioana Oneţ a fost desemnată Miss Tourism România 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei