Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 79 (5286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


N-ar fi trebuit să scriu eu, ci Mironică!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Am văzut meciul Realului cu Galata, în locul căreia trebuia de fapt să fie CFR-ul. L-am văzut şi pe Drogba, în fapt un uzurpator al lui Bastos. Ba nu al lui Bastos, că ăsta s-a tirat în ţarile calde, al lui Kapetanos. Şi pe golgeterul Yilmaz l-am văzut, cam timorat, Sougou nu s-ar fi înmuiat niciodată în halul ăla. De fapt, nu Sougou, că şi ăsta s-a pripăşit încă şi mai bine, ci... nici nu mai ştiu vreun jucător actual al CFR-ului care să se preteze la titulatura de atacant! Vi se pare că am cam luat-o pe arătură? N-am făcut decât să adaptez ideea de promo a genialoizilor de la sport.ro... Nu Chelsea trebuia să fie în sferturi, ci Steaua! Nu Terry trebuia să joace, ci Chiricheş! Nu Hazard, ci Chipciu! Uită-te la Chelsea cu Rubin şi imaginează-ţi cum ar fi fost dacă! Refuz să cred că ăştia de la sport.ro sunt chiar atât de proşti. Numai că ei îşi imaginează că se adresează unui public ilegal de prost. Fiindcă aşa trebuie să fii dacă te uiţi la partida cu pricina doar fiindcă te-a atras „mesajul”. În realitate, la un Chelsea-Rubin te uiţi doar dacă eşti fan Chelsea (sau Rubin, nu?) sau dacă ai pariat ceva. Aşa că ideea ăstora de promovare a meciului respectiv este una disperată. Mai rămânea să-i pună în scenă şi pe Becali sau Meme. Nu e târziu s-o facă ăia de comentează... Fault grosolan, arbitrul lasă jocul să continue. Meme n-ar fi tolerat niciodată aşa ceva! Intră pe pagina noastră de Facebook şi scrie ce înjurătură ar fi proferat Meme la adresa arbitrului (atenţie, morţi cu doi de „ii”, măti la fel, plus că are cratimă!). Oaa, dacă dădea Tănase un gol ca al lui Oscar, i-ar fi crescut instantaneu cota la bursa lui Gigi Becali. Cu câte milioane de euro ar fi crescut preţul lui Tănase? Trimite semese şi câştigă o frizură ca a impresarei Prodan.

Trecând pe bune la meciul Real-Galata, nu împărtăşesc opinia că scorul de 3-0 n-a reflectat realitatea din teren. Ba exact asta este diferenţa, madrilenii au jucat economicos, fără să se întrebuinţeze la maximum, deoarece ştiau că e suficient. Un galop de sănătate n-ar fi însemnat nimic altceva decât fală deşartă. Provocările adevărate vor veni după sferturi, la ciocnirea cu alţi coloşi. Colosul a fost acum Drogba, aşa l-a numit Bogdan Cosmescu de la Dolce (da, am făcut un efort ca să urmăresc meciul la Dolce, dar Grădinescu comenta Malaga-Dortmund), afirmând că are 1,94. Nu ştiu pe de rost asemenea detalii, dar mi s-a părut cam exagerat, aşa că am verificat: 1,88. Un colos mai mic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului N-ar fi trebuit să scriu eu, ci Mironică!.
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
N-ar fi trebuit să scriu eu, ci Mironică!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei