Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 79 (5286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Exemplu

Un preşedinte de asociaţie de proprietari a cerut să i se micşoreze salariul cu 33%

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Alegerile din cadrul asociaţiilor de proprietari din municipiul Suceava au adus o serie de schimbări în rândul conducerii acestora, fiind făcute schimbări la nivelul a 11 asociaţii în care funcţia de preşedinte a fost încredinţată altor persoane, alese dintre locatari, după cum a precizat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Cele mai surprinzătoare schimbări au apărut însă la nivelul salariilor unora dintre persoanele aflate la conducerea asociaţilor de proprietari.

Cea mai uimitoare schimbare este cea produsă în cadrul Asociaţiei 23+27 Obcini, cea mai mare din Suceava, care are în administrare aproape 2.100 de apartamente.

În cadrul Adunării Generale a Asociaţiei, preşedintele Nicolae Mătăsaru a cerut ca, ţinând cont de situaţia financiară grea a proprietarilor din asociaţie, indemnizaţia să-i fie redusă cu 33%, de la 1.500 de lei la 1.000 de lei. Mai mult, a solicitat şi a obţinut şi ca indemnizaţia celorlalţi patru membri din conducerea asociaţiei să fie redusă de la 450 de lei la 300 de lei.

Un alt exemplu de reducere a indemnizaţiei celor de la conducere este cel de la Asociaţia 33 Burdujeni, unde salariul administratorului a fost micşorat de la 2.000 de lei la 1.400 de lei, dar nu la cererea acestuia, ci ca urmare a voinţei locatarilor.

La majoritatea asociaţiilor, adică în 96 de cazuri, salariile s-au menţinut la nivelul anilor 2011- 2012, iar în patru cazuri s-au înregistrat şi măriri.

Astfel, la Asociaţia 36 indemnizaţia preşedintelui s-a mărit de la 400 lei la 500 lei, la Asociaţia 7 s-au mărit salariile cu 4%, la Asociaţia 74 s-a mărit salariul administratorului de la 850 lei la 1.000 lei, iar la Asociaţia 8+30 s-au acordat bonuri de masă angajaţilor cu contract de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un preşedinte de asociaţie de proprietari a cerut să i se micşoreze salariul cu 33%.
 Vizualizări articol: 3156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 17 voturi
Un preşedinte de asociaţie de proprietari a cerut să i se micşoreze salariul cu 33%3.2517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MATASARU... trimis de
( 5 apr 2013, 12:43:42
Extraordinar, a ramas in continuare presedinte de asociatie acest individ Matasaru? Vorbeste foarte urat cu toata lumea, are un sictir iesit din comun, este impertinent si artagos, nu poti pune o intrebare ca te ia la suturi. Un caracter infect, securist! Asociatie este foarte mare dar nu se vede puterea ei, pe raza acesteia nu s-a mai plantat un arbore de ani de zile, curatenia lasa de dorit...in fine ne meritam soarta!
2.   Intrebare trimis de
( 5 apr 2013, 17:30:54
De ce te miri Massaro? De ce nu ai fost la adunarea generala la care s-au facut alegeri si sa-ti prezinti punctul de vedere, sa faci o propunere pentru un alt presedinte de asociatie care sa fie supus votului? Asa, doar cu critica... De la 2100 de apartamente, la a doua convocare a adunarii generale, au fost 40-45 de proprietari...Atunci trebuia luata atitudine, nu dupa ce au trecut alegerile! Unde ai fost?
3.   Capusele trimis de
( 5 apr 2013, 19:18:18
Capusele de Asociatii ne dubleaza facturile,trebuie platit presedinte,administrator,casier,mai nou,informatician,contabil,cenzori,etc.Plus chirie pe spatiu,utilitatile,consumabile,etc.Plus mijloace fixe,calculator,mobilier,casa de bani,dulapuri,etc.De ce sa nu platim direct utilitatile la furnizori,fara intemediari?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei