Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 37 (5244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonio Banderas, într-o reclamă amuzantă difuzată de Ziua Îndrăgostiţilor

 

Actorul spaniol Antonio Banderas este protagonistul unei reclame amuzante pentru o companie care produce gumă de mestecat. Reclama în care Banderas este personajul principal este difuzată de Ziua Îndrăgostiţilor, tema acesteia punând accentul pe despărţirea consumatorilor de alimentele care dăunează danturii.

Actorul spaniol în vârstă de 52 de ani se află într-un restaurant, în timp ce serveşte prânzul. Pe măsură ce Banderas mănâncă, începe să poarte o discuţie cu alimentele care îi dăunează danturii, scrie dailymail.co.uk.  

Reclama realizată de către o companie producătoare de gumă de mestecat pune accentul pe o despărţire de alimentele care dăunează danturii, aceasta fiind difuzată chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. 

Banderas decide că este timpul să pună punct unei relaţii de lungă durată cu mâncărurile care pot dăuna danturii, iar momentul din restaurant este cel oportun.  

Din acel moment începe o ceartă între Antonio Banderas şi diverse alimente, actorul spunând "Uite, prânzul s-a terminat, aşa că asta s-a terminat". Alimentele, vizibil iritate de decizia lui Banderas, par dezamăgite şi îl întreabă pe acesta "Deci, asta e o despărţire?". 

Momentul culminant al reclamei este atunci când Banderas începe să mestece guma de mestecat care într-o clipită înlătură toate alimentele nedorite de pe masă. 

După finalizarea filmărilor actorul spaniol a mărturisit că animaţia este una din pasiunile sale şi că s-a distrat copios în această producţie.  

"Animaţia este una dintre pasiunile mele. Pentru a juca alături de nişte personaje virtuale a fost o experienţă complet nouă pentru mine. Să lucrez cu această gaşcă de alimente furioase a fost destul de dificil", a spus Banderas.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonio Banderas, într-o reclamă amuzantă difuzată de Ziua Îndrăgostiţilor.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonio Banderas, într-o reclamă amuzantă difuzată de Ziua Îndrăgostiţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei