Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2012 - Anul XVII, nr. 275 (5180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss a suferit o cădere nervoasă la începutul carierei sale

Top modelul britanic Kate Moss a suferit o cădere nervoasă, după ce a pozat topless alături de Mark Wahlberg, la începutul carierei sale, şi a petrecut două săptămâni stând în pat, din cauza crizelor de anxietate generate de acea reclamă făcută pentru o linie de lenjerie intimă.

Kate Moss a devenit unul dintre cele mai solicitate top modele din lume, după ce s-a dezbrăcat pentru o campanie a brandului Calvin Klein, în care a pozat topless în anii 1990 alături de Mark Wahlberg, care la vremea respectivă era cântăreţ de rap. Kate Moss susţine însă că şedinţa fotografică a traumatizat-o, informează express.co.uk.

"Am suferit o cădere nervoasă când aveam 17 sau 18 ani - atunci când a trebuit să lucrez cu Marky Mark (numele de scenă al lui Mark Wahlberg, n.r.). Acea şedinţă fotografică nu mă reprezenta absolut deloc. M-am simţit foarte rău să pozez alături de un tip atât de solid. Nu mi-a plăcut. Nu am putut să mă dau jos din pat timp de două săptămâni. Am crezut că voi muri. M-am dus la medic, iar acesta mi-a spus: «Îţi voi da puţin Valium»", a declarat celebrul model britanic într-un interviu acordat revistei Vanity Fair.

"A fost doar o criză de anxietate. Nimeni nu are grijă de tine din punct de vedere emoţional. Există o presiune uriaşă atunci când faci ceea ce trebuie să faci ca model, iar eu eram foarte mică şi foarte tânără. Nu mi-a plăcut. Era însă un contract şi a trebuit să îl onorez", a adăugat Kate Moss.

Celebrul model britanic spune că şi-a găsit apoi consolarea în braţele actorului Johnny Depp, cu care a avut o relaţie ce a început în 1994, însă a fost devastată atunci când cuplul lor s-a destrămat în 1997.

"Johnny a avut grijă de mine. Dacă îl întrebam ce trebuie să fac, el îmi spunea ce trebuie să fac. După ce ne-am despărţit, am simţit că am pierdut pe cineva în care aveam cu adevărat încredere. Au urmat mulţi ani de plâns. Şi multe lacrimi", a spus Kate Moss.

Devenită celebră după ce a pozat în respectiva reclamă pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss s-a căsătorit în 2011 cu rockerul Jamie Hince.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss a suferit o cădere nervoasă la începutul carierei sale.
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Kate Moss a suferit o cădere nervoasă la începutul carierei sale1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei