Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2012 - Anul XVII, nr. 275 (5180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Albume de Paul McCartney, AC/DC, Whitney Houston şi Bob Dylan,incluse în Grammy Hall of Fame în 2013

Albume şi cântece lansate de Paul McCartney, AC/DC, Bob Dylan, Elton John şi regretaţii Whitney Houston şi James Brown vor fi incluse în Grammy Hall of Fame în 2013, au anunţat, miercuri, reprezentanţii asociaţiei The Recording Academy, citaţi de Reuters.

Albumul "Band on the Run", lansat în 1973 de Paul McCartney şi grupul Wings, considerat materialul discografic care a relansat cariera muzicianului după destrămarea trupei The Beatles, în 1970, este una dintre cele 27 de înregistrări audio ce vor fi incluse în Grammy Hall of Fame, expuse la Grammy Museum din centrul oraşului Los Angeles.

Albumul de debut al cântăreţei Whitney Houston, care poartă numele artistei, lansat în 1985, a fost şi el inclus în această colecţie prestigioasă, după tragica dispariţie a artistei americane, la vârsta de 48 de ani, în februarie anul acesta.

Albumul cu mare succes commercial "Back in Black", lansat de trupa rock australiană AC/DC în anul 1980, se numără la rândul său printre materialele incluse în Grammy Hall of Fame.

Reprezentanţii The Recording Academy, care organizează şi gala de decernare a premiilor Grammy, aleg cântece şi albume din toate genurile muzicale, lansate în urmă cu cel puţin 25 de ani, care au "o semnificaţie calitativă sau istorică".

Pe lângă albume, în Grammy Hall of Fame sunt incluse şi cântece care au o semnificaţie istorică şi culturală, iar piesele selectate spre a fi incluse în 2013 aparţin mai multor genuri muzicale americane.

Legendara piesă "The Times They Are A-Chaning", lansată de Bob Dylan în 1964, piesa de succes "Hit the Road Jack", lansată de Ray Charles în 1961, celebrul cântec "New York, New York", interpretat în 1980 de Frank Sinatra, şi clasica piesă soul "I Got You (I Feel Good)", interpretată în 1965 de James Brown, vor fi incluse la rândul lor în Grammy Hall of Fame în 2013.

Printre celelalte albume şi piese ce urmează să fie incluse în 2013 se numără materialul discografic "Elton John" lansat de celebrul artist britanic în 1970, cântecul de succes "The Piano Man" lansat de Billy Joel în 1973 şi piesa clasică de R&B "Hound Dog", lansată de Willie Mae "Big Mama" Thornton în 1953, interpretată ulterior şi de Elvis Presley.

Grammy Hall of Fame a fost înfiinţat în 1973 de organizaţia The Recording Academy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Albume de Paul McCartney, AC/DC, Whitney Houston şi Bob Dylan,incluse în Grammy Hall of Fame în 2013.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albume de Paul McCartney, AC/DC, Whitney Houston şi Bob Dylan,incluse în Grammy Hall of Fame în 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei