Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 sep 2012 - Anul XVII, nr. 217 (5122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Au fost anunţate nominalizările la "Best Romanian Act" MTV Europe Music Awards

MTV EMA a anunţat nominalizările artiştilor români pentru categoria "Best European Act", gală care va avea loc la Frankfurt.

Piesele "Pleacă", "Sophie", "Tot Mai Sus", "K-Boom" şi "LaLa Song" concurează la categoria "Best Romanian Act" de la ediţia din acest an a MTV Europe Music Awards (EMA), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În acest an, vor concura şi vor lupta pentru voturile fanilor, dar şi pentru a ajunge la Frankfurt, unde se va desfăşura festivitatea de premiere, Maximilian feat. MefX, nominalizaţi cu piesa "Sophie", Grasu XXL feat. Guess Who - cu "LaLa Song", Guess Who feat. deMoga - cu "Tot Mai Sus", CRBL feat. Helen - cu "K-Boom" şi VUNK feat. Antonia - cu "Pleacă".

Începând de luni, sesiunea de vot va fi deschisă pe pagina MTV România, www.mtv.ro , iar cel care obţine cele mai multe voturi după patru săptămâni va intra în competiţia "Best European Act", unde va concura cu alţi artişti, din toată Europa, începând cu data de 15 octombrie. Dacă, după o săptămână de votare va reuşi să treacă şi de această categorie, va intra în actul final "Global Award", pentru care se votează din 22 octombrie până pe 9 noiembrie.

 "Nominalizarea la «Best Romanian Act» este, probabil, cea mai bună veste pe care am primit-o vara asta! Ne bucură foarte tare şi vine în cel mai bun moment al carierei noastre de până acum. Sperăm să mergem la Frankfurt, din partea românilor, mai ales că decernarea premiilor are loc cu doar trei zile înaintea concertului nostru de la Sala Polivalentă, de pe 14 noiembrie. Asta chiar ar fi cireaşa de pe tort pentru noi, după toate premiile pe care le-am primit şi anul ăsta, dar şi în 2011. Fanii piesei noastre, «Pleacă», sper să voteze cu ambele mâini pentru noi", a spus Cornel Ilie de la VUNK.

Şi CRBL a fost fericit când a aflat vestea că a fost selecţionat la MTV EMA. " În continuare sunt surprins de efectul piesei «K-Boom», o piesă autobiografică în care se regăsesc mulţi români. Şi ei, asemeni mie, au plecat de jos şi au reuşit în viaţă, bineînţeles, după multe sacrificii, multă muncă şi încredere în forţele proprii. Acum, nominalizat la «Best Romanian Act» mă aştept ca aceşti oameni să voteze piesa care le-a dat încredere că se poate şi mai bine: «K-Boom». Mulţumesc tuturor românilor care m-au susţinut şi care au fost alături de mine, atât împreună cu trupa Simplu timp de 12 ani, cât şi acum, la începutul carierei mele solo. Vă mulţumesc" , a spus artistul.

MTV România va transmite live, pe 11 noiembrie, cea de a 19-a ediţie, pentru care au început deja pregătirile în Germania. MTV Europe Music Awards (EMA) este unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale şi, în acelaşi timp, o uriaşă petrecere la nivel mondial cu cele mai neaşteptate reprezentaţii şi apariţii pe scenă, implicând artişti din toată lumea. În 2012 premiile se vor decerna, într-un cadru extravagant, la Frankfurt, oraş în care festivitatea se întoarce după aproape 10 ani de când a fost susţinută prima dată aici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au fost anunţate nominalizările la "Best Romanian Act" MTV Europe Music Awards.
 Vizualizări articol: 415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au fost anunţate nominalizările la "Best Romanian Act" MTV Europe Music Awards0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei