Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 sep 2012 - Anul XVII, nr. 217 (5122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Live and Let Die", de Paul McCartney, cea mai bună temă muzicală dintr-un film cu James Bond

Piesa "Live and Let Die", compusă de Paul McCartney, a fost desemnată cea mai bună temă muzicală dintr-un film din seria "James Bond", într-un sondaj realizat de BBC Radio 5 Live şi BBC Radio 2, informează bbc.co.uk.

Acest cântec, înregistrat de Paul McCartney şi Wings, grupul înfiinţat în 1971 de muzicianul britanic cu prima lui soţie, Linda, a primit peste un sfert din totalul voturilor exprimate de ascultătorii celor două posturi de radio menţionate.

"Live and Let Die" a fost tema muzicală a filmului omonim - "Pe cine nu laşi să moară/ Live and Let Die" - din 1973, în care rolul principal a fost interpretat de Roger Moore, iar rolul Bond Girl a fost jucat de Jane Seymour.

Cântecul "Nobody Does It Better", interpretat de Carly Simons pe coloana sonoră a filmului "Spionul care mă iubea/ The Spy Who Loved Me" (1977), s-a clasat pe locul al doilea.

Podiumul a fost completat de piesa interpretată de Shirley Bassey intitulată "Goldfinger", tema muzicală a filmului cu acelaşi titlu, lansat în 1964.

Acest sondaj reprezintă unul dintre numeroasele evenimente organizate în acest an pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la lansarea francizei "James Bond".

Paul McCartney a interpretat recent cântecul "Live and Let Die" în încheierea concertului pe care l-a susţinut în faţa Palatului Buckingham, organizat la începutul lunii iulie, cu ocazia jubileului de diamant al reginei Elizabeth a II-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Live and Let Die", de Paul McCartney, cea mai bună temă muzicală dintr-un film cu James Bond.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Live and Let Die", de Paul McCartney, cea mai bună temă muzicală dintr-un film cu James Bond0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei