Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 sep 2012 - Anul XVII, nr. 217 (5122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arestat preventiv

Și-a înjunghiat de mai multe ori propriul frate în curtea părinţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ în vârstă de 56 de ani a fost arestat preventiv în cursul zilei de sâmbătă, după ce şi-a înjunghiat de mai multe ori propriul frate, agresiunea petrecându-se în curtea părinţilor acestora.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fapta s-a petrecut vineri după-amiază, pe raza comunei Ostra. Agresorul, Gheorghe Masichevici, a fost încarcerat în arestul poliţiei pentru tentativă de omor calificat.

 

De la ce a plecat scandalul dintre cei doi fraţi 

Agresiunea s-a petrecut vineri, în jurul orei 13:40, iar potrivit poliţiei, Gheorghe Masichevici era sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a venit la locuinţa părinţilor săi, pentru a-şi căuta soţia, care se afla în vizită la socrii ei. Fără nici un motiv, Gheorghe Masichevici şi-a agresat soţia şi a vărsat pe jos o găleată cu apă, după care a ieşit din casă cu intenţia de a pleca spre locuinţa sa.

A fost ajuns însă din urmă de fratele său, Ștefan Masichevici, de 40 de ani, care i-a reproşat ce a făcut. Cei doi s-au luat la ceartă în curtea părinţilor lor, în faţa porţii, iar Gheorghe Masichevici a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele de mai multe ori, după care a plecat liniştit spre casă ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, abandonându-şi fratele într-o baltă de sânge.

“Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean <Sfântul Ioan cel Nou> din municipiul Suceava, unde a fost diagnosticat cu politraumatism cu două plăgi înţepat-tăiate penetrante intraabdominal cu plăgi de colecist şi lob stâng hepatic şi hemoperitoneu, o plagă înţepată-tăiată penetrantă intratoracic cu hemopneumotorax şi o plagă înţepată-tăiată pe coapsa stângă”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că viaţa victimei a fost pusă în pericol.

Reţinut pentru 24 de ore de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale, Gheorghe Masichevici a fost arestat preventiv pentru că a încercat să-şi omoare fratele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a înjunghiat de mai multe ori propriul frate în curtea părinţilor.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Și-a înjunghiat de mai multe ori propriul frate în curtea părinţilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(17 sep 2012, 22:20:45
La racoare cu nebunu' si 20 ani cred ca e prea putin ptr. un asemenea descreierat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei