Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2012 - Anul XVII, nr. 193 (5098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Secretul zâmbetului Juliei Roberts

Julia Roberts a dezvăluit secretele zâmbetului care a făcut-o faimoasă în toată lumea, iar printre altele actriţa americană spune că preferă metode "ale bunicilor", precum spălatul cu bicarbonat de sodiu.

Pentru a-şi menţine dinţii albi, Julia Roberts nu cumpără produse foarte scumpe şi nici nu face vizite prelungite la dentist. Dimpotrivă: diva alege metodele pe care le cunosc şi bunicii noştri, scrie gala.fr.

"Mă spăl pe dinţi cu bicarbonat de sodiu", a spus actriţa într-un interviu pentru revista americană InStyle. "Bunicul meu punea tone de bicarbonat pe periuţa de dinţi şi nu a avut nici o carie toată viaţa", a mai spus ea, adăugând că această metodă este foarte eficientă.

Iar pentru strălucirea tenului şi pentru a ascunde micile defecte, Julia Roberts foloseşte cremă hidratantă, balsam de buze şi ochelari de soare.

"Când trebuie să te ocupi de trei copii, este mai greu să te ocupi de tine", a spus aceasta. "Am aflat, astfel, că o pereche de ochelari de soare poate salva oricând situaţia", a adăugat actriţa.

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich", a putut fi văzută recent alături de Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne".

Roberts, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei, Danny Moder, au împreună trei copii - gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, născuţi în noiembrie 2004, şi Henry Daniel, născut în iunie 2007.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secretul zâmbetului Juliei Roberts.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secretul zâmbetului Juliei Roberts0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei