Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2012 - Anul XVII, nr. 193 (5098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ordine cu pumnii

Tânăr bătut cu sălbăticie de un agent de pază, într-o sală de jocuri din George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Suceava a ajuns în stare gravă la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, după ce-a fost bătut crunt de un agent al firmei de pază în interiorul unei săli de jocuri din cartierul George Enescu.

Agentul de pază era în timpul serviciului şi a intervenit la cererea gestionarei de la sala de jocuri, deranjate de comportamentul clientului aflat în stare de ebrietate.

Tratamentul de care a avut parte victima a fost unul crunt, iar agentul este acum cercetat pentru vătămare corporală gravă.

 

L-a bătut crunt, l-a scos afară din sala de jocuri şi l-a abandonat în stradă

Scandalul s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 3.30. Gabriel Moşneagu, în vârstă de 28 de ani, a mers la sala de jocuri aparţinând de SC Royal SRL din cartierul George Enescu. Era în stare de ebrietate şi, potrivit poliţiei, „a avut un comportament necorespunzător faţă de gestionara din local”. Angajata sălii de jocuri a apăsat butonul de panică, cerând astfel ajutorul echipei de intervenţie a firmei care asigura paza societăţii.

În câteva minute, la faţa locului au ajuns doi agenţi de pază, din cadrul firmei RPG, care i-au cerut clientului problemă să părăsească sala de jocuri. Cu minţile îmbibate în alcool, tânărul în vârstă de 28 de ani s-a opus, moment în care unul dintre agenţi, Ilie Buruiană, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava, „a început să-l lovească cu pumnii în zona feţei şi a capului, până ce victima a căzut la pământ”.

Ulterior, susţine poliţia, agentul de pază l-a scos pe Gabriel Moşneagu în faţa localului şi l-a abandonat în apropiere, de unde tânărul plin de sânge a fost preluat de o ambulanţă.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus continuarea cercetărilor faţă de agentul de pază sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

 

Tânărul bătut de agentul de pază, operat şi internat la Reanimare

Victima agentului de pază a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost internată cu multiple leziuni la nivelul capului şi al feţei, leziuni pentru care necesită, dacă nu intervin complicaţii, între 45 şi 47 de zile de îngrijiri medicale.

Gabriel Moşneagu a fost supus unei intervenţii chirurgicale, fiind internat pe secţia de Reanimare.

Potrivit cadrelor medicale, tânărul avea hemoragii intracraniene şi a trebuit operat pentru a i se elimina cheagurile de sânge care presau pe creier, existând chiar riscul de deces.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr bătut cu sălbăticie de un agent de pază, într-o sală de jocuri din George Enescu.
 Vizualizări articol: 2007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 6 voturi
Tânăr bătut cu sălbăticie de un agent de pază, într-o sală de jocuri din George Enescu4.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(20 aug 2012, 11:02:23
Presupunerile . of,insiduasă chestie !
Te fac să fii convins că holograma-i realitate
Te pot face să crezi că îngerul e bestie
Presupunerile …DA , au această “abilitate”

Inconsecvenţa e constantă (când presupui )
E ca un menestrel de veşti proaste …invizibil
Nu se-ntâmplă,defapt,nimic . Da-ţi închipui !
Şi (în mintea ta ) devine ELIGIBIL

Fiindcă PRESUPUI consideri că e sufficient !
Gena ta latentă de naivitate e satisfăcută
Automat se-mbracă-n fals şi-al tău ambient
Şi pari(sau nu) în ochii tăi o persoană plăcută

Intertextualităţile presupunerii sunt “la vedere”
Şi omniprezente , şi … NECUNOSCUTE
(fireşte) când te-avanteajează presupui ..cu plăcere
Dar,îţi place când o presupunere … te f*te ?

(ce-ar fi să nu laşi presupunerea să te “ajute” ? )
2.   Anunt ! trimis de
(20 aug 2012, 11:11:09
Angajam "ciobani" si "maciucari" pentru firmele de paza . Fara studii , chiar deloc .
2.1  RE: Anunt ! trimis de
(20 aug 2012, 11:18:14
nu la toate firmele e la fel ...la unele firme iti cere diploma de 12 clase iti zic din surse siguretongue...dar la firmele de paza de cartier da se angajeaza oameni cu 8 claselaughing
3.   Ciobaniada trimis de
(20 aug 2012, 11:16:37
Cu cine putea să se afirme ciobanul de la firma de pază?Cu un om aflat în stare de ebrietate desigur.
3.1  RE: Ciobaniada trimis de
(20 aug 2012, 11:20:53
Ne poate da cineva fotografia ciobanului să vedem și noi ”pachetu de mușchi”? Eventual pe YT.
4.   Comentariu trimis de
(20 aug 2012, 11:21:08
Eu nu zic ca a procedat bine agentul de paza, dar acesti cocalari care beau si apoi se leaga de toata lumea trebuie pusi la punct. Data viitoare sigur se va gandi de doua ori inainte sa faca scandal.
5.   Plm trimis de
(20 aug 2012, 11:23:19
Bilele astea de grasime care trec drept angajati de firma de paza, sunt niste deviati mintal, extrem de agresivi si plin de testosteron, care nu vin cu alt gand la "o interventie", decat sa rupa capu. Gresit bilelor de grasime. Cand ai de a face cu o persoana ca cea de mai sus, o imobilizezi fara insa a-i pricinui vatamari prea mari (ca de aia esti malac gras, ca sa poti imobiliza) si chemi politia. Il tii asa cu grasimea ta imobilizat pe fraier, pana vine politia sa-l treaca prin toate procedurile legale, eventual sa-l ia cu duba la sectie pana se trezeste, pt. dosar penal etc. Asta e principalul rol al agentului de paza, gresit numit "badigard". De a imobiliza! In caz de atac, se pot apara cu mijloacele de care dispun, dar nu facand exces de forta cand respectivul sta pe jos ca o carpa deja. Extrem de slab dotati intelectual acesti baieti mari cu p.utza mica..extrem de slab.
6.   ... trimis de
(20 aug 2012, 11:41:54
mai prostilor, voi stiti cine este acest ILIE BURUIANA, ati auzit de Geo` Buruiana?
Ilie este fratele lui Geo` si nu cred ca ati mai trimite astfel de comentarii daca i-ati cunoaste.
Vi se pare normal sa se ia un betiv de voi si apoi cand vine cineva sa ii spuna sa plece el sa nu ii bage in seama?
Cred ca a procedat foarte corect lovindu-l asa cy brutalitate, alta data se va gandi nu de doua ori cum a spus XXOXX ci cred ca se va gandi de trei-patru ori.
Este o vorba: Ai baut un pahar in plus, stai cuminte in banca ta.
6.1  RE: ... trimis de
(20 aug 2012, 11:52:48
Hopa! A mai apărut un cioban,nu era suficient unul.Tradiția nu se pierde.
6.2  RE: ... trimis de
(21 aug 2012, 10:26:26
sunt sigur ca orice angajat care lucreaza la o sala de jocuri(si nu numai) se simte mai in siguranta cand vine un ciomagar si ii scapa vreo doua pe la ciolane unui betivan care oricand poate deveni el insusi un criminal.insa e o diferenta mare in a-i da vreo doua pe unde-l doare mai tare si a nu-i lasa urme si apoi predat pe mana politiei(ca si acolo s-ar putea sa-i mai indrepte putin coastelebig grin ) si a-l nenoroci bine si a-l lasa aproape in coma parasit pe strada.dar asa se intampla cand scoli ursu din somnbig grin
7.   De fapt... trimis de
(20 aug 2012, 11:54:52
Eu cred ca nu a fost chiar asa...Mai degraba, agentul de paza a fost atacat. Agresorul, in mod vadit un impetuos practicant de kung-fu, a folosit tehnica betivului, aplicand lovituri fulgeratoare cu capul, in pumnii bietului agent. Era de ajuns sa se concentreze mai bine, si soarta meciului ar fi fost cu totul alta...
7.1  RE: De fapt... trimis de
(20 aug 2012, 12:16:33
Drunken Master betivu ala, nu alta laughing
8.   Comentariu trimis de
(20 aug 2012, 11:56:47
Iliuta Buruiana e baiat tare bun, sportiv, vorbeste frumos cu toata lumea, nu e golan, ma mir cum de a ajuns sa-l bata asa de tare pe ala. Cine stie ce i-o fi zis betivul ala nenorocit, poate a incercat sa-l loveasca , caz in care trebuia sa-l imobilizeze, dar na, cand te ia valul...Cine comenteaza aiurea sa se puna in locul lui Ilie, betivul oricum trebuia "scuturat", dar nu asa de tare. Ce sa-i faci, sincer imi pare rau ca oameni de treaba ca Ilie isi pot crea problema asa.
8.1  RE: Comentariu trimis de
(21 aug 2012, 10:33:53
ai dreptate.mai sunt si oameni care stiu sa se porte in societate printre angajatii in posturile de interventie ale firmelor de paza.pana nu se urmaresc imaginile de pe camerele de supraveghere si pana nu se audiaza martorii nu ar trebui sa ne dam prea mult cu parerea.de unde nu stim ca voinicul cu mustu-n freza nu era un client mai vechi cunoscut cu fapte de astea de vitejie.acum asteptam presa sa isi faca datoria si sa urmareasca cum trebuie cazul,daca tot ni l-a expus
9.   Mda trimis de
(20 aug 2012, 12:03:48
ptr toata lumea acest terminator ca e un terminat cu coada in vant fratele lu geo care umbla cu pitipoance taticii tuturor copiilor cu tatuaj si umpluti cu steroizi cel putin ilie va primi ceea ce merita a mai lovit un om in varsta si a murit din cauza lui acu primeste parnaie la puscarie cu voi .acest baiat nu a facut scandal dupa ce i-a scos pe aia cu scandal a venit mosneagu inauntru si l-a luat la bataie i-a dat un pumn acesta a lesinat si l-a batut cu un scaun de 30 de kg in cap asa ca costy tzarane vezetzi de comentariile tale daca nu stii care este treaba du-te si pupa`l in pund pe ilie si geo poate ajungi si tu un smecher
9.1  RE: Mda trimis de
(20 aug 2012, 23:20:09
auzi, mare cunoscator,de ce nu mergi putin la scoala sa mai faci odata clasa a 2a si a 3a? sa inveti si tu sa scrii corect si sa nu folosesti un limbaj de cocalar: se spune t sau ţ nicidecum tz sau veziţi nu vezetzi. Putina scoala si apoi vorbim, bine? Nu mai bne vrei sa ne pupi tu in p...u...l...a pe noi?Pune-te in locul lui Iliuţă, daca iti spunea tie un betiv anumite lucruri, daca te injura sau mai rau daca se chinuia sa te loveasca ce ai fi facut? de ce mananci c.acat daca nu ai fost sa vezi/auzi cum a fost treaba?
daca esti prost, stai acasa.
10.   _I_... trimis de
(20 aug 2012, 12:28:31
indiferent cine e si cat de smecher e smardoiul ala ( agentul de paza ) trebuie sa plateasca si sa faca puscarie cum e si normal....data viitoare sa se gandeasca de 100 de ori inainte sa mai faca asa ceva...indiferent ce ar face un om nu cred ca il poti bate in asa hal incat sa aiba nevoie de atatea zile de ingrijiri medicale si sa fie aproape de moarte...daca se chema si politia atunci se rezolvau toate cu calm si fara bataie dar atat stiu ciobenii astia de la firmele de paza....nu ne mai mira nimic...
11.   Comentariu trimis de
(20 aug 2012, 16:52:22
atata minte au unii sa vrei sa ceri mai mult nu poti ,dar sa-l bagi in spital in asemenea conditii pe nenorocit ca si-a baut mintile ,de badigard sau ce o fi el nici cioban la oi nu merita sa fie
12.   Urinez pe toate Buruienele trimis de
(20 aug 2012, 16:58:11
Ma p i s pe Buruiana si pe toti fratii lui care nu au nimic in cap decat buruiene, dak se cred asa de smecheri sa se bata cu cei de marimea lor si nu in stare de ebrietate, sa ma caute in gang la orizont si discutam!
13.   Bodyguarzi?nu....brute trimis de
(20 aug 2012, 17:16:46
in primul rand nu sunt bodyguarzi ci agenti de interventie...cu un comportament de ciurda...daca erai in occident ca agent de interventie si-i provocai aluia o cat de mica zgarietura ...puscaria era pe tine din secunda in care il agresai...asta e ...din pacate ai nostri ca brazii stiu doar sa imparta pumni...astea-s firmele de paza si protectie din Romania,leaganul sinistrilor si deviatilor comportamental...dati-i bataie in continuare...
13.1  RE: Bodyguarzi?nu....brute trimis de
(21 aug 2012, 10:51:02
sunt curios daca macar ai vazut granita de la distanta...daca tot stii ce ce comportament trebuie sa aiba agentii de paza in afara,spune-ne si noua,nestiutorii, cati "vandami" de astia sub acoperire pe care ii loveste tupeul dupa primul (25 de ml) de votca sunt in occident?nu vreau sa le tin apararea.e clar ca a sarit calul,dar uita-te cum e privita politia.nu au voie sa faca nimic si ajung putoii de 17-18 ani sa isi bata joc de ei.intr-o tara in care tupeul murdar, minciuna si banul gramada fac legea, te astepti sa iti vina unu si sa te roage frumos sa pleci dupa ce tu,crita fiind,il iei de gat? numai sa ridici mana la un politist din occident si ai sa iti doresti sa nu fi facut asta niciodata.pe cand la noi...; politist batut, masina de politie faramata, iar smecherul il scuipa de la volanul bolidului.
13.2  RE: Bodyguarzi?nu....brute trimis de
(31 aug 2012, 21:47:31
Bravo ai dreptate
14.   Parerea mea trimis de
(20 aug 2012, 19:34:52
parerea mea este ca se impune suspendarea licientei de functionare a firmei de paza.Cred ca agentii de paza trebuiesc instruiti cu proceduri si mod de actionare specific pentru fiecare caz particular in parte si nu incurajati sa procedeze astfel.In acest caz trebuia imobilizat betivul si apoi dat pe mana politiei pentru a fi amendat pentru tulburarea linistii publice si in nici un caz bagat in spital de niste gorile urate. Dupa mine agentul de paza nu este vinovat el asa a fost instruit sa actioneze si in consecinta ar trebui luati la intrebari superiorii acestuia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei