Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2012 - Anul XVII, nr. 193 (5098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mingicarii contraatacă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu pot spune că mi-a plăcut din cale-afară meciul dintre Petrolul şi Rapid, dar unii jucători da, foarte mult. Petrolul are câţiva fotbalişti care nu se sfiesc să ţină de minge şi să dribleze, ceea ce a devenit oarecum de modă veche. Rednic îi ţine în acelaşi timp la mijloc pe Cristea şi pe Marinescu, în timp ce în atac tânărul Grozav arată personalitate în duelurile unu la unu. Apoi a mai apărut şi acest Hoban, alt tânăr cu forţă de pătrundere uimitoare. Căci despre asta e vorba, degeaba driblezi dacă o faci steril. Dincolo, la Rapid, doar unul se poate ridica la nivelul mingicarilor din Ploieşti, dacă nu cumva peste ei: portughezul Texeira. Una peste alta, am văzut două echipe care vor însemna ceva în stagiunea asta. Rapidul şi-a găsit un portar interesant, iar echipa este de aşteptat să crească în toamnă, profitând de lipsa meciurilor europene. Iar Petrolul, prin achiziţionarea lui Geraldo, şi-a ridicat cât de cât apărarea la nivelul celorlalte compartimente.

Şi Steaua a reuşit, în fine, să pună mâna pe un fotbalist neumflat, rămâne de văzut dacă nu cumva se va strica şi el în mediul ăla neprielnic. Este vorba despre Adi Popa de la Chiajna, un băiat care are măcar avantajul că e bucureştean, deci n-ar avea de ce să bată acuma cluburile. Să le bată doar pe-alea adverse! Apropo de Steaua, din etapa viitoare, dacă nu cumva de la meciul cu Ekranas, va simţi şi ea că vacanţa s-a terminat, pentru că până acum a avut doar meciuri cu echipe clasate anul trecut în jumătatea de jos a clasamentului, plus o U Cluj devalizată şi ajunsă pe mâna unei piţi autentice.

Închei cu tenis, la Masters-ul de la Cincinnati îşi vor fi disputat finala chiar numerele 1 şi 2, Federer şi Djokovic. Del Potro s-a oprit iarăşi în semifinală, de data asta în faţa lui Djokovic. Argentinianul a depăşit problema accidentărilor, şi-a crescut şi nivelul jocului, dar nu suficient pentru a se bate cu şanse împotriva corifeilor. Nu trebuie să dezarmeze, loc mai este. În cealaltă semifinală, Federer a trecut destul de greu de colegul Wawrinka, într-un meci în care duelurile ireale de rever cu o singură mână au încântat privirea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mingicarii contraatacă.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mingicarii contraatacă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei