Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2012 - Anul XVII, nr. 193 (5098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Obcini

Tânără bătută în staţia de autobuz, pentru că a refuzat să fie sărutată de un necunoscut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără din municipiul Suceava a fost bătută de un individ necunoscut, după ce a refuzat să fie sărutată de un amic de-al acestuia, pe care nu îl cunoştea.

Incidentul, informează poliţia, s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 8:00, în staţia de autobuz de pe strada Staţiunii din cartierul Obcini, la bătaie fiind luaţi şi doi trecători care au încercat să-i ia apărarea tinerei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Viorica P., în vârstă de 28 de ani, se afla în staţia de autobuz în momentul în care a fost acostată de trei tineri necunoscuţi. Unul dintre ei a încercat să o sărute, moment în care fata l-a îndepărtat.

Atunci a intervenit un alt tânăr din grupul celor trei, care a început să o lovească pe tânără cu palma şi pumnii în zona feţei şi a pieptului.

Doi bărbaţi care se aflau în staţie au intervenit pentru a-l îndepărta pe agresor, însă acesta din urmă, ajutat de ceilalţi doi, i-au luat la bătaie şi pe aceştia.

Unul dintre bărbaţii care au intervenit, Cătălin S., în vârstă de 38 de ani, din localitate, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi contuzie piramidă nazală.

Cătălin S. şi tânăra bătută au depus plângeri penale la poliţie.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe unul dintre agresori, în persoana unui tânăr din municipiul Suceava, Andrei N., în vârstă de 25 de ani.

„Urmează a fi efectuate cercetări şi pentru identificarea celorlalţi doi”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără bătută în staţia de autobuz, pentru că a refuzat să fie sărutată de un necunoscut.
 Vizualizări articol: 1027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 10 voturi
Tânără bătută în staţia de autobuz, pentru că a refuzat să fie sărutată de un necunoscut4.3510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Kiss trimis de
(20 aug 2012, 11:36:47
Nu stiu de ce, dar mai ca-mi vine sa pariez ca jigodiile alea agresive, sunt toti trei blonzi cu ochi albastri...!
2.   Comentariu trimis de
(20 aug 2012, 12:36:34
Si lumea e indignata cand, cateodata, asa un cocalar ajunge la spital batut de politie. La puscarie cu ei! Pe post de fetite, bineinteles.
3.   Frica de autoritati trimis de
(21 aug 2012, 11:23:50
acum cati nu s-ar fi dorit ca in locul barbatilor din statie sa nu fi fost un "cioban" de la o firma de protectie.unu de genul ilie buruiana care l-a snopit pe ala in bataie la sala de jocuri?la ce comentarii vad, cam multi s-ar fi dorit asta.mai ales parintii care au fete sau barbatii care au sotii ce ar fi putut fi in situatia asta(am inteles ca are 28 de ani). sunt foarte sigur ca au tot felul de scenarii care mai de care mai macabre.si,dupa ce a patit ala de a ajuns la spital, sunt foarte sigur ca tot mai putini martori vor interveni in astfel de cazuri.baselu ne-a adus pana in situatia in care sa ne dorim un stat politienesc.sa lasam o institutie sa aiba grija de noi fara sa stim ca vom fi tratati ca niste animale.dupa ce am ajuns sa traim paradoxul de a avea salariile mai mici decat cheltuielile(si uite ca tot traiesc sclavii)ce mai urmeaza acum? a pus lungu camere de supraveghere, dar le-a pus parolate sa nu poata fi accesate de profani.daca fiisu' face accident si il prind camerele?sau alti cmnati,nepoti ,cumetrii si alti lingai de ai lui?sa vedeti cum se intampla sa aiba defectiuni sistemul.decat sa trimiti niste comunitari amarati sa pazeasca iarba de porumbei, mai bine ai pune mai multe camere si ai pune mai multi oameni la urmarit imaginile.si ai da acces neconditionat la camere.asa poate mai reusim si noi sa ne pazim de putoi de astia cu hormoni la cap.sa nu mai auzim stiri de genul: "3 persoane batute intr-o zona cu trafic intens la o ora de maxima circulatie"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei