Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2012 - Anul XVII, nr. 158 (5063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Simona Pătruleasa : Mă simt sexy când soarele îmi zâmbeşte

Simona Pătruleasa vorbeşte despre nebuniile comise din dragoste în interviul acordat ediţiei de iulie-august a revistei InStyle, vedeta precizând că, în adolescenţă, ar fi vrut să se mărite cu un bărbat de culoare.

InStyle a stat de vorbă cu Simona Pătruleasa despre seducţie, frumuseţe şi nebunii comise din dragoste, pentru ediţia de iulie-august a revistei. Vedeta a acceptat provocarea InStyle de a realiza un pictorial fierbinte şi de a răspunde la 25 de întrebări în care a decis să dezvăluie tot.

În interviul ce însoţeşte pictorialul, Simona îşi aminteşte cu nostalgie de momentul în care s-a îndrăgostit prima dată: "M-am îndrăgostit prima oară în adolescenţă, nu ştiu exact ce vârstă aveam. A fost, cum se spune, «o iubire de-o vară». Ţin minte că era vorba de un băiat de la bloc cu care m-am văzut de câteva ori, după care nu l-am mai zărit şi l-am uitat!".

 

Le spunea părinţilor că o să se căsătorească cu un bărbat de culoare

Tot în acele vremuri, Simona îl plăcea foarte mult pe Sidney Poitier şi le spunea părinţilor că o să se căsătorească cu un bărbat de culoare. "Tata s-a speriat foarte tare când m-a auzit, nu pentru că ar avea ceva cu oamenii de culoare, ci doar pentru că dorinţa mea era extrem de neobişnuită", spune Simona.

Vedeta vorbeşte în InStyle despre calităţile ei sexy: "În ceea ce mă priveşte... se datorează faptului că mă simt bine în pielea mea. Am un soţ care îmi inspiră încredere în mine, o familie care mă susţine şi o fiică în faţa căreia nu îmi permit să nu fiu optimistă (...) Mă simt sexy când am o rochie aparte, când Sabin se uită la mine într-un anumit fel, când soarele îmi zâmbeşte".

În acelaşi interviu, Simona vorbeşte despre modul în care se menţine în formă şi despre cum şi-a revenit după naştere: "Am avut o sarcină frumoasă, nu am pus multe kilograme. În plus, în primele luni am slăbit din iubire... dacă se poate spune aşa. Aveam nopţi şi zile când stăteam lângă Ingrid şi uitam să mănânc. În rest, merg de două ori pe săptămână la sala de sport şi lucrez sub îndrumarea lui Cori Grămescu, fac masaj, am grijă la alimentaţie şi la hidratare".

 

Dacă ar renunţa la televiziune, ar fi din nou învăţătoare

Vorbind despre familie şi despre cum s-a schimbat programul lor de când s-a născut Ingrid, vedeta spune: "Nu ne mai trezim la ora 12.00 în weekend, nu mai stăm până târziu în oraş şi nu mai pierdem vremea cu nimicuri. Tot programul nostru depinde acum de Ingrid".

Despre soţul ei, Sabin, vedeta spune: "Sabin trăieşte pentru familie, ne pune mereu pe primul loc. Este un soţ minunat şi un tată perfect pentru fetiţa noastră. Relaţia a rezistat fiindcă se bazează pe iubire, respect şi comunicare".

Dacă ar renunţa la televiziune, Simona spune în interviul din InStyle că ar fi din nou învăţătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simona Pătruleasa : Mă simt sexy când soarele îmi zâmbeşte.
 Vizualizări articol: 1589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simona Pătruleasa : Mă simt sexy când soarele îmi zâmbeşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei