Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2012 - Anul XVII, nr. 143 (5048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Compensaţii financiare pentru Vanessa Paradis în urma despărţirii de Johnny Depp

 

Actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis va primi compensaţii financiare de 100 de milioane de lire sterline (156 de milioane de dolari) în urma despărţirii de Johnny Depp, după o relaţie care a durat 14 ani.

Cei doi artişti, care au împreună doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Christopher, în vârstă de 10 ani, căruia i se mai spune şi "Jack" -, au anunţat miercuri că s-au despărţit de comun acord după o relaţie care a durat 14 ani, iar artista franceză urmează să primească o sumă mare de bani, chiar dacă nu a fost căsătorită cu Johnny Depp, informează contactmusic.com.

Potrivit presei britanice, Johnny Depp a acceptat să plătească 100 de milioane de lire sterline actriţei şi cântăreţei Vanessa Paradis, pentru a menţine cu aceasta o relaţie lipsită de tensiuni pe viitor şi pentru că nu doreşte ca despărţirea lor să facă obiectul unui proces la tribunal

Avocatul american Robert Naschin a declarat pentru tabloidul The Sun: "Dacă ei ar fi fost căsătoriţi, soţia lui Johnny Depp ar fi putut să solicite pur şi simplu 50% din averea lui, o pensie alimentară pentru ea şi o pensie lunară pentru întreţinerea copiilor.  Însă, întrucât ei nu au fost căsătoriţi, această metodă nu se aplică. Partenera lui de viaţă trebuie să iniţieze un proces civil şi să meargă la tribunal. Astfel de litigii sunt costisitoare şi sunt reglate prin sume foarte mari. În cazul de faţă, nu va fi vorba de o plată lunară - el va trebui să ajungă la o înţelegere şi să achite o sumă mare dintr-o dată".

Johnny Depp, unul dintre starurile francizei "Piraţii din Caraibe", a obţinut în 2011 venituri în valoare de 50 de milioane de lire sterline (78,3 milioane de dolari) şi are o avere considerabilă, inclusiv o insulă privată în Bahamas, dar şi reşedinţe de lux la Paris, Veneţia, Los Angeles şi Norfolk.

Potrivit unor prieteni, cuplul Depp-Paradis "a încercat timp de multe luni să îşi salveze relaţia, dar au decis în urmă cu câteva săptămâni că aceasta nu poate fi salvată".

Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, s-au cunoscut în 1998, la Paris, după ce actorul se despărţise de modelul britanic Kate Moss. Cuplul a apărut împreună în filmul "The Ninth Gate", regizat în 1999 de Roman Polanski.

De fapt, în cei 14 ani de viaţă comună, Johnny Depp şi Vanessa Paradis au format un cuplu de o discreţie remarcabilă, apărând pe prima pagină a ziarelor pentru carierele lor, nu pentru viaţa lor de familie. Nu a existat nici un scandal, nici o problemă cu justiţia, iar cuplul trecea drept unul dintre cele mai solide de la Hollywood. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compensaţii financiare pentru Vanessa Paradis în urma despărţirii de Johnny Depp.
 Vizualizări articol: 331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Compensaţii financiare pentru Vanessa Paradis în urma despărţirii de Johnny Depp0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei