Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2012 - Anul XVII, nr. 116 (5021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tom Cruise a cântat o piesă a trupei Def Leppard în faţa formaţiei britanice

Actorul american Tom Cruise a fost deosebit de emoţionat atunci când a filmat prima lui scenă pentru lungmetrajul "Rock Of Ages", în care trebuia să cânte o piesă a trupei Def Leppard, întrucât membrii formaţiei britanice au asistat la turnarea acelei scene, informează contactmusic.com.

Starul hollywoodian interpretează rolul principal - cel al rockerului Stacee Jaxx - în acest film, o adaptare cinematografică a îndrăgitului musical omonim, care conţine câteva preluări ale unor piese rock clasice, inclusiv cântecul "Pour Some Sugar on Me" al trupei Def Leppard.

Interpretarea acestei piese a fost prima scenă filmată pentru lungmetrajul "Rock Of Ages", iar membrii formaţiei britanice au asistat la filmări.

"Eram la Miami pentru a înregistra mai multe cântece, iar Adam (Adam Shankman, regizorul filmului, n.r.) m-a sunat şi mi-a spus: «Def Leppard va veni pe platourile de filmare». I-am răspuns: «E minunat"». Apoi am făcut o pauză. «Ia stai puţin, voi repeta piesa lor abia mâine!». Am început repetiţiile imediat şi aceea a fost prima scenă turnată pentru acest film. E un cântec minunat şi am crescut ascultându-l. Toţi cei din echipa de filmare îi privea pe ei, care, la rândul lor, mă priveau pe mine", a declarat Tom Cruise într-un interviu acordat revistei Playboy.

"Solistul trupei, Joe Elliott, a îndreptat degetul arătător spre mine şi a început să strige: «Du-te naibii! Du-te naibii!» Apoi am văzut zâmbete largi pe feţele lor şi am înţeles că le-am plăcut. A fost un moment foarte cool. Era important pentru mine ca ei să ştie că eu onorez muzica lor şi că nu mă amuzam pe seama lor", a adăugat actorul american.

Comedia muzicală "Rock Of Ages" va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 22 iunie.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tom Cruise a cântat o piesă a trupei Def Leppard în faţa formaţiei britanice.
 Vizualizări articol: 298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom Cruise a cântat o piesă a trupei Def Leppard în faţa formaţiei britanice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei