Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2012 - Anul XVII, nr. 96 (5001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mazăre: Brazilience nu mai aduc pentru că s-au scumpit, dar poate aduc negrese din Madagascar

 

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, că de vineri începe prezentarea sesiunii estivale la un club local, precizând că anul acesta nu vor mai veni brazilience pentru că "sunt scumpe", dar că ar putea aduce "negrese din Madagascar".

Radu Mazăre s-a prezentat, miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde instanţa urmează să îl audieze în dosarul în care edilul este acuzat, alături de alte persoane, între care şi Cristi Borcea, de fapte de corupţie în legătură cu terenuri.

Întrebat, înainte de intrarea în sala de judecată, ce a pregătit pentru tineri de 1 Mai, Radu Mazăre a spus că festivităţile vor începe încă de vineri, când la un club din Constanţa se va face prezentarea pe larg a sesiunii estivale.

Întrebat dacă în acest an va aduce şi brazilience la festivităţile estivale, edilul constănţean a precizat că "braziliencele sunt scumpe", dar că dacă i se va cere ar putea aduce câteva "negrese din Madagascar".

"Nu mai aduc, că alea-s scumpe acuma. Le merge bine, a crescut economia, acuma sunt scumpe. Doar dacă vreţi să vă aduc negrese din Madagascar. Îs bune şi alea, spun eu", a răspuns Mazăre.

Primarul a arătat că la evenimentele care începe de vineri vor participa mai multe modele, precum şi trei creatori de modă de nivel internaţional, fără a preciza despre cine este vorba.

"Va fi un spectacol continuu. O să deschidem vineri la Clubul Office, unde am invitat toţi proprietarii de hoteluri, de restaurante şi tour operatori şi vom prezenta programul pe vara asta împreună cu 35 de modele de la Fashion TV. Vom prezenta când vor fi spectacole, când vor fi petreceri, când vor fi prezentările de modă, ce creatori internaţionali vor veni", a precizat Radu Mazăre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mazăre: Brazilience nu mai aduc pentru că s-au scumpit, dar poate aduc negrese din Madagascar.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mazăre: Brazilience nu mai aduc pentru că s-au scumpit, dar poate aduc negrese din Madagascar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei