Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 oct 2011 - Anul XVI, nr. 250 (4848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scarlett Johansson, în ipostaze intime cu actorul Joseph Gordon-Levitt

Scarlett Johansson are o relaţie cu actorul Joseph Gordon-Levitt, alături de care a fost văzută în câteva ipostaze intime, la New York.

Actriţa americană în vârstă de 26 de ani a fost văzută în compania lui Gordon-Levitt, în vârstă de 30 de ani, la New York, luna trecută, iar cei doi actori păreau, potrivit unor surse, foarte fericiţi împreună, potrivit femalefirst.co.uk.

"Se sărutau. Păreau foarte îndrăgostiţi", a declarat o sursă pentru publicaţia Us Weekly.

"S-au întâlnit prima dată pentru a discuta despre un film în care voiau să joace împreună, însă acum relaţia lor este de o cu totul altă natură", a anunţat o altă sursă.

Mariajul actriţei Scarlett Johansson cu actorul canadian Ryan Reynolds s-a încheiat în decembrie 2010, iar artista americană, care a avut apoi o relaţie de câteva luni cu Sean Penn, a dezvăluit, recent, că s-a simţit "destul de deprimată" după divorţ şi că a căutat sprijinul familiei sale pentru a trece peste acea perioadă dificilă.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră o dată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

Joseph Gordon-Levitt a debutat pe marele ecran în 1992 în filmul "Beethoven - Un câine puţin prea mare". După ce a jucat timp de cinci sezoane în sitcomul "A treia planetă de la Soare", actorul a luat o pauză pentru urma cursurile Universităţii Columbia din Statele Unite. Părăsind televiziunea, Joseph Gordon-Levitt s-a orientat apoi spre cinema şi s-a făcut remarcat în câteva lungmetraje bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum "500 de zile cu Summer", "Începutul/ Inception" şi "50/ 50".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scarlett Johansson, în ipostaze intime cu actorul Joseph Gordon-Levitt.
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scarlett Johansson, în ipostaze intime cu actorul Joseph Gordon-Levitt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei