Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 oct 2011 - Anul XVI, nr. 250 (4848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jessica Simpson va deveni mamă pentru prima dată în 2012

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson este însărcinată şi va deveni mamă pentru prima dată în 2012.

Potrivit presei americane, Jessica Simpson şi logodnicul ei, Eric Johnson, vor avea o fetiţă. Cântăreaţa le-a spus deja prietenilor apropiaţi că "se simte ca şi cum ar fi câştigat la loterie".

Artista şi logodnicul ei, un fost star în National Football League (NFL), aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil şi s-au declarat entuziasmaţi atunci când medicii le-au comunicat sexul bebeluşului lor, informează femalefirst.co.uk.

"Le-a spus prietenilor ei că se simte ca şi cum ar fi câştigat la loterie, chiar de două ori. Jessica a dorit să afle sexul bebeluşului, deoarece urăşte surprizele. Ea şi Eric sunt foarte fericiţi", a declarat o sursă pentru publicaţia In Touch Weekly.

Jessica Simpson şi Eric Johnson, care se vor căsători luna viitoare în Hawaii, au început deja să zugrăvească în roz pereţii camerei fiicei lor şi au ales două posibile prenume pentru aceasta - Morgan şi Karen, a mai spus aceeaşi sursă.

Jessica Simpson, în vârstă de 31 de ani, a fost căsătorită în perioada octombrie 2002 - iunie 2006 cu cântăreţul Nick Lachey. Eric Johnson s-a despărţit în octombrie 2009 de soţia lui Keri, după un mariaj care a durat cinci ani.

Jessica Ann Simpson este o cântăreaţă, actriţă şi vedetă TV americană care s-a bucurat de succes la sfârşitul anilor '90. Ea a avut patru cântece în topul Billboard Top 40 Hits şi, alături Nick Lachey, fostul ei soţ, a fost starul unui reality show - "Newlyweds: Nick and Jessica".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jessica Simpson va deveni mamă pentru prima dată în 2012.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jessica Simpson va deveni mamă pentru prima dată în 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei