Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2011 - Anul XVI, nr. 216 (4814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lopez se întâlneşte cu Bradley Cooper

Jennifer Lopez pare să fi început o relaţie cu actorul Bradley Cooper, cei doi actori fiind văzuţi luând o cină romantică împreună la sfârşitul săptămânii trecute, relatează femalefirst.co.uk.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, care şi-a anunţat recent despărţirea de soţul ei, Marc Anthony, după şapte ani de căsnicie, şi vedeta din filmele "Marea mahmureală" au luat împreună cina, la un restaurant din New York, la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit site-ului TMZ.com, cina a fost una "romantică" şi doar ei doi s-au aflat în restaurant.

Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, mama gemenilor de trei ani Max şi Emme, a spus recent că este în continuare o "optimistă eternă" şi că are încredere că va găsi din nou dragostea.

"Am dorit ca lucrurile să meargă cu această familie. Acesta a fost cel mai mare vis al meu şi am muncit din greu pentru realizarea lui. Amândoi am făcut asta. Uneori nu merge şi este trist. Dar rămân o optimistă eternă în ceea ce priveşte dragostea. Cred în dragoste... Este în continuare cel mai mare vis al meu", a spus Lopez.

Bradley Cooper, în vârstă de 36 de ani, a avut anterior o relaţie cu actriţa Olivia Wilde, cu care a mers la petrecerea de după lansarea filmului "Marea mahmureală 2", la New York, în mai.

"Olivia a fost partenera lui Bradley. O lua tot timpul de mână sau îşi punea mâna pe talia ei, era foarte dulce. A avut grijă de ea toată noaptea. În mod sigur erau împreună", a spus o sursă.

Actorul a mai avut relaţii cu Jennifer Aniston şi Renee Zellweger.

Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez, nunta având loc în secret, la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck. Ea a mai fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez se întâlneşte cu Bradley Cooper.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lopez se întâlneşte cu Bradley Cooper0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei