Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 sep 2011 - Anul XVI, nr. 215 (4813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iulia Vântur a participat la o şedinţă foto cu un celebru fotograf de la Bollywood

Iulia Vântur, coprezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", care, în această toamnă, va ajunge la cel de-al doisprezecelea sezon, a participat la o şedinţă foto cu unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din India, informează un comunicat.

După ce a pozat nenumărate vedete de la Bollywood, artistul indian Munna S a avut ocazia să o imortalizeze şi pe vedeta Pro TV, în timpul vacanţei sale în India.

"În călătoria mea în nordul Indiei, l-am cunoscut pe Munna S, fotograful din Mumbai, prin intermediul unor prieteni de acolo care lucrează în domeniul filmului şi televiziunii. Venise în acea zonă pentru o şedinţă foto, aşa că, dacă tot avea camera cu el, mi-a propus să facem câteva fotografii în joacă. Fiind un adevărat profesionist, a transformat acea joacă într-o şedinţă foto", a povestit Vântur.
Şedinţa foto a avut loc pe domeniul unui fost maharajah, transformat acum în hotel, iar machiajul, coafura şi ţinutele au fost improvizate la faţă locului de către Iulia, intrată cu bucurie în jocul fotografic al lui Munna S.

"A fost o experienţă foarte plăcută, e un fotograf pasionat, care ştie foarte bine să comunice cu persoana din faţa camerei. Poate şi datorită experienţei în domeniu, a lucrat cu toate starurile mari de la Bollywood, cu marile reviste din India, pentru film, publicitate şi fashion. Însă, ce m-a impresionat cel mai mult este povestea de viaţă a lui Munna şi a unui vis împlinit", a spus vedeta despre fotograful care provine dintr-o familie foarte săracă.

Munna S a venit în Mumbai fără bani, nu cunoştea pe nimeni, nu avea nimic decât un mare vis. A dormit pe străzi, în temple, a făcut tot felul de lucruri pentru a strânge bani să-şi cumpere un aparat foto. Cu foarte mult efort, după ani de muncă şi creativitate, a reuşit să convingă un star indian să se lase pozat de el. Şi aşa a început povestea lui Munna în lumea Bollywoodului. "E încă o lecţie că visele se împlinesc, trebuie doar să crezi şi să munceşti pentru ele", a declarat Iulia, ştiind lecţia visului din cele unsprezece sezoane "Dansez pentru tine" pe care le-a prezentat şi trăit până acum.
Şedinţa foto din India a fost pentru Iulia o experienţă de neuitat, tocmai pentru că a fost neaşteptată, într-un cadru neobişnuit, cu un fotograf pe care îl cunoscuse din întâmplare. "De regulă, lucrurile spontane au un rezultat bun. Eram în vacanţă în India, relaxată, o şedinţa foto era ultimul lucru la care puteam să mă gândesc în acel moment. Nu aveam nici un target pentru acele fotografii, aşa că m-am lăsat în voia momentului, respectând totuşi indicaţiile lui Munna. Mi-a plăcut ce a ieşit. Munna are capacitatea de a comunica foarte uşor chiar dacă foloseam o limbă neutră - engleza. A reuşit să surprindă exact atmosfera, stările cu care mă jucam, aşa că nu a durat mai mult de două ore, chiar dacă am schimbat câteva ţinute", îşi aminteşte vedeta, care s-a bucurat să poarte printre ţinute şi un sari roşu pe care tocmai îl cumpărase de acolo.

"În India, oamenii cred în destin. Tot ce mi s-a întâmplat acolo parcă a fost mână destinului. S-a întâmplat să am şansa de a lucra cu unul dintre cei mai talentaţi fotografi din India", a mai povestit Iulia Vântur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia Vântur a participat la o şedinţă foto cu un celebru fotograf de la Bollywood.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Iulia Vântur a participat la o şedinţă foto cu un celebru fotograf de la Bollywood5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei