Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anna Lesko: De-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma mea

Anna Lesko vorbeşte în cel mai nou număr al revistei The ONE despre dragoste, succes şi oamenii care i-au marcat viaţa, precizând că, de-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma ei, care i-au fost alături în viaţa profesională sau în cea privată, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Anna Lesko a acceptat să vorbească în cel mai nou număr al revistei The ONE despre dragoste, succes şi bărbaţii care i-au marcat viaţa. La invitaţia The ONE, vedeta a realizat un pictorial high fashion, semnat de fotograful Cosmin Bumbuţ, iar în interviul ce însoţeşte imaginile Anna Lesko spune că le dă credit tuturor bărbaţilor din viaţa ei.

"De-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma mea. Nu mă feresc de cuvântul mulţi, pentru că nu vorbesc de relaţii amoroase, ci de oameni care mi-au fost alături şi în viaţa profesională şi în cea privată. Le dau credit tuturor, nu pentru schimbări sau propulsări extraordinare, ci pentru că, în preajma lor, poate am gândit într-un anumit fel şi am luat anume decizii care mai târziu s-au dovedit câştigătoare", a spus aceasta.

În acelaşi interviu, Anna mai spune: "Nu pot să spun că X mi-a făcut aia şi Y m-a ajutat cu altceva. Îmi dau credit exclusiv mie, pentru că a fost şi este gândirea mea, concepţia mea despre viaţa şi cariera. Eu am luat, am învăţat, am ales, nu am primit nimic".

The ONE a întrebat-o pe Anna în ce a investit banii pe care i-a câştigat din muzică până acum. Ea a recunoscut cu sinceritate: "În a-mi face viaţa minunată". Vorbind despre cariera ei, cântăreaţa a spus că este fericită că lumea îi recunoaşte instantaneu vocea, inflexiunile acesteia. Întrebată dacă, în viaţa unui artist, dragostea poate fi înlocuită cu succesul, Anna Lesko afirmă: "Să zicem că nu am dormit niciodată cu succesul în pat. Nu folosesc surogate în viaţă".

Continuând seria dezvăluirilor, vedeta mai spune că de mai mult timp este pasionată de psihologie: "În ultima vreme, am descoperit cărţile de psihologie, psihanaliză, cărţi în care sunt prezentate tot felul de cazuri care te pun pe gânduri".

Întrebată ce calităţi trebuie să aibă un bărbat ca să o cucerească definitiv, Anna răspunde fără să ezite: "Nu trebuie să aibă calităţi, ci maniere". Totodată, ea spune că este foarte greu de sedus şi că nu îi place impoliteţea la bărbaţi şi lipsa de respect faţă de sine la femei.

Când vine vorba despre stil, Anna spune ca îi admiră pe Valentino, John Galliano şi Jimmy Choo, dar nu are foarte multe obiecte create de ei. "Acum am început să urmăresc câţiva tineri designeri newyorkezi, dar nu mă arunc imediat în braţele lor", mai spune Anna Lesko.

Cântăreaţa mai spune că cel mai mult admiră stilul mamei ei. "Ştii, mi-a rămas întipărită în minte imaginea mamei mele atunci când era tânără. Avea o simplitate sofisticată. Nu exagera niciodată, era mereu pe tocuri, era stilul acela al anilor '70. Mama chiar are un atelier în care confecţionează rochii de mireasă", a mai spus Anna Lesko.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anna Lesko: De-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma mea.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Anna Lesko: De-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma mea1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei