Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2011 - Anul XVI, nr. 141 (4739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzvan Fodor şi-a botezat fetiţa

Actorul Răzvan Fodor - interpretul personajului Şarpe din telenovela "Iubire şi onoare", al cărei ultim episod va fi difuzat pe 24 iunie, pe postul TV Acasă - şi-a botezat fetiţa.

Răzvan şi soţia lui, Irina, au preferat un botez în familie şi s-au bucurat din plin de această ceremonie de creştinare a micuţei Diana, informează Acasa TV.

"Cred că botezul copilului e cel mai frumos lucru care împlineşte un cuplu, am fost foarte emoţionaţi, am plecat cu fluturaşi în stomac de acasă şi ne-am bucurat nespus de creştinarea micuţei noastre", a mărturisit Fodor.

Actorul a declarat că a avut mari emoţii când preotul a scăldat-o pe fiica lui în cristelniţă. "Am strâns ochii, pentru ca am crezut că o să plângă foarte tare, dar ea a reacţionat ca şi cum aştepta momentul acesta dintotdeauna. A fost «dubios» de cuminte. Acasă, baia de seară necesită o desfăşurare majoră de forţe, vine inclusiv mama mea să ne ajute, pentru că ea se agită foarte tare şi plânge foarte mult", a mai spus Răzvan.

Printre puţinii invitaţi la botezul micuţei Diana Fodor s-au aflat şi finii părinţilor ei, Cabral şi Andreea Ibacka, care i-au adus micuţei un cadou deosebit. "Prezenţa lor a fost o surpriză extrem de plăcută, pe lângă faptul că Andreea şi Cabral au venit să asiste la toată slujba, ei nu au venit singuri, ci însotiţi de părinţii Andreei. Drept cadou, Diana a primit un pandantiv în formă de soare, care s-a potrivit perfect zodiei de foc care o guvernează pe fiica noastră", a mai spus actorul.

Botezul a fost unul făcut la dublu pentru că, în acelaşi timp, în biserică a fost creştinat şi fiul unor prieteni apropiaţi de-ai lui Răzvan. "Părinţii lui Fillip ne sunt prieteni foarte dragi, soţiile au născut cam la o luna diferenţă şi ne-am hotărât să ne aşteptăm. Fiind botezaţi în aceeaşi apă, copiii noştri au devenit fraţori şi noi...rude", a mai spus Răzvan.

Dacă Razvan nu a vărsat o lacrima, dar a fost emoţionat, Irina recunoaşte că a plâns. "Am lăcrimat în momentul în care cea mica a fost bagată în cristelniţă pentru ca mi s-a părut senzaţional că noi doi suntem părinţi şi că avem o fiică sănătoasă şi frumoasă", a mărturisit Irina Fodor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzvan Fodor şi-a botezat fetiţa.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Fodor şi-a botezat fetiţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei