Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2011 - Anul XVI, nr. 114 (4712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naomi Campbell organizează la Cannes o defilare de modă în beneficiul sinistraţilor din Japonia

Top modelul britanic Naomi Campbell a organizat la Cannes, aseară, o prezentare de modă în beneficiul Crucii Roşii Japoneze şi a sinistraţilor afectaţi de seismul şi tsunami-ul care au devastat această ţară în luna martie, informează accesshollywood.com.

Potrivit accesshollywood.com, show-ul, la care au participat numeroase vedete din industria modei, dar şi a filmului, a avut loc la celebra Marché Forville din Cannes.

Gala a fost organizată de Fashion for Relief, asociaţia de caritate înfiinţată de Naomi Campbell în 2005, şi de Vogue Italia. Toate încasările vor fi donate Crucii Roşii din Japonia.

Naomi Campbell a declarat că tema spectacolului de luni a fost "covorul roşu" şi a mărturisit că acest concept i s-a părut cel mai potrivit pentru a fi pus în scenă la Cannes, în timpul Festivalului de Film.

Cutremurul care a afectat nord-estul Japoniei, pe 11 martie, a fost cel mai puternic seism înregistrat vreodată în acest arhipelag, având magnitudinea de 9 potrivit institutului american de geofizică (USGS). Seismul a provocat un tsunami şi a fost urmat de replici puternice. Acest seism este al patrulea cel mai puternic din lume, din 1900 şi până în prezent.

Fundaţia înfiinţată de Naomi Campbell, Fashion for Relief, a organizat primul show de modă în scopuri caritabile în anul 2004 şi de atunci a reuşit să strângă peste 7,2 milioane de dolari.

Naomi Campbell s-a asociat cu Westfield Shopping Centre din Londra pentru a deschide un magazin pop-up (magazin temporar, n.r.) în scopuri caritabile, fondurile obţinute urmând a fi donate organizaţiei The Prince's Trust. Organizaţia de caritate britanică The Prince's Trust, fondată în 1976 de prinţul Charles, sprijină persoanele tinere defavorizate pentru a-şi reface vieţile.

Naomi Campbell este o prezenţă obişnuită la galele de caritate, celebrul model britanic remarcându-se însă în ultima perioadă şi în calitate de organizatoare a acestor evenimente. Astfel, Naomi organizează în fiecare an defilarea Fashion for Relief Catwalk şi a realizat designul unei linii de tricouri ce au fost vândute în scopuri umanitare.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă, precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naomi Campbell organizează la Cannes o defilare de modă în beneficiul sinistraţilor din Japonia.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naomi Campbell organizează la Cannes o defilare de modă în beneficiul sinistraţilor din Japonia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei