Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2011 - Anul XVI, nr. 114 (4712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears a devenit personaj într-un volum de benzi desenate

Cântăreaţa americană Britney Spears este cea mai recentă celebritate care a ajuns pe lista vedetelor imortalizate într-un volum de benzi desenate, informează contactmusic.com.

Artista americană, a cărei ascensiune la statutul de celebritate mondială şi a cărei viaţă privată au fost intens mediatizate în ultimul deceniu, a devenit personajul principal într-un volum de benzi desenate realizat de editura Bluewater Productions Inc. Aceeaşi companie a transpus recent într-o poveste animată şi viaţa actriţei Lindsay Lohan.

Printre celelalte staruri care au avut parte de acelaşi "tratament" din partea editurii amintite se numără actorii Kristen Stewart şi Robert Pattinson - starurile francizei "Twilight" -, dar şi cântăreaţa Lady Gaga.

"Ea este o persoană mult mai complicată decât realizează majoritatea oamenilor. Indiferent de prejudecăţile pe care le aveţi despre ea, vor exista întotdeauna şi mai multe surprize şi învelişuri care aşteaptă să fie dezvelite. Dincolo de cariera ei de cântăreaţă, există acolo o fiinţă umană adevărată care luptă pentru o viaţă reală, luptă pentru a rămâne fidelă artei sale şi care luptă pentru a fi înţeleasă", a declarat Patrick McCray, autorul acestui volum de benzi desenate.

Volumul are 32 de pagini şi apare pe piaţă miercuri, în Statele Unite.

Cântăreaţa Britney Spears a fost plasată sub curatela tatălui său după ce comportamentul ei a avut de suferit, în urma unor eşecuri pe plan artistic, personal şi juridic. Potrivit declaraţiilor recente ale avocaţilor artistei - care între anii 2000 şi 2005 a fost cântăreaţa cel mai bine plătită din lume -, starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani. Artista americană şi-a lansat pe 25 martie cel de-al şaptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears a devenit personaj într-un volum de benzi desenate.
 Vizualizări articol: 439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears a devenit personaj într-un volum de benzi desenate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei