Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mai 2011 - Anul XVI, nr. 101 (4699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O replică a rochiei de mireasă a lui Kate, realizată în cinci ore de o croitorie londoneză

O replică a rochiei de mireasă a lui Kate a fost realizată la numai cinci ore după ce a fost văzută prima oară, înainte ca ducesa de Cambridge să pornească către catedrala Westminster, de o firmă de confecţii londoneză, fiind comandată de cotidianul The Times.

Rochia de mireasă a lui Kate, marca Alexander McQueen, creată de Sarah Burton, a fost o mult-aşteptată surpriză la nunta regală de vineri şi a impresionat întreaga lume. Chiar dacă era de aşteptat ca replici ale rochiei să împânzească magazinele, reproducerea modelului ales de Kate a început surprinzător de repede.

Raul Echeverria, proprietarul Alterations Boutique din Londra, a declarat că imediat ce mireasa a urcat în maşină, pornind spre catedrala Westminster, echipa sa a început să caute o dantelă care să semene cât mai bine cu cea din partea de sus a rochiei. Când Kate a coborât din maşină în faţa catedralei, câteva minute mai târziu, dezvăluind complet rochia din dantelă şi satin de culoarea fildeşului, echipa a început să lucreze din ce în ce mai repede. "Ne-am uitat la imaginile difuzate la televizor şi, odată ce am identificat materialul de care aveam nevoie, am apelat la furnizorii noştri să găsim ţesături similare", a spus acesta.

Astfel, firma de confecţii a cumpărat materiale în valoare de 1.300 de euro. "În acelaşi timp, designerii noştri realizau tiparul pentru rochie şi apoi am asamblat totlul. Ne-a luat circa cinci ore să terminăm", a spus proprietarul firmei în vârstă de 34 de ani.

Rochia a fost comandată de cotidianul britanic The Times pentru a fi oferită ca premiu la un concurs pentru cititori, dar aceeaşi firmă a primit deja şi alte comenzi pentru reproduceri ale râvnitei piese.

"Nu a fost vorba de câştigat bani, a fost vorba de pricepere şi de a dovedi că orice poate fi realizat. A fost o provocare fantastică", a spus Echeverria, a cărui mamă, Maria Blazquez, a fondat compania în urmă cu 30 de ani.

El a adăugat că va trebui să îşi consulte mai întâi avocatul pentru a se asigura că nu încalcă vreo prevedere legală privind drepturile de autor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O replică a rochiei de mireasă a lui Kate, realizată în cinci ore de o croitorie londoneză.
 Vizualizări articol: 318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O replică a rochiei de mireasă a lui Kate, realizată în cinci ore de o croitorie londoneză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei