Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2011 - Anul XVI, nr. 88 (4686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Columbeanu îşi poate lua fetiţa de la Izvorani cu un executor judecătoresc

Monica Columbeanu o poate lua pe Irina de la Izvorani cu executor judecătoresc, cererea femeii de executare silită a deciziei de încredinţare a copilului fiind admisă, ieri, de instanţa Judecătoriei Buftea.

Potrivit MEDIAFAX, Magistraţii Judecătoriei Buftea au judecat, ieri, cererea Monicăi Columbeanu de punere în executare a deciziei Tribunalului Bucureşti, care stabilise ca Irina să îi fie încredinţată temporar ei.

Cu puţin timp înainte de judecarea cererii depuse de Monica Columbeanu, un alt complet al Judecătoriei Buftea a luat în discuţie o altă cerere făcută de Irinel Columbeanu, prin care solicita suspendarea executării silite a deciziei Tribunalului Bucureşti. Judecătorii au respins însă cererea formulată de Irinel Columbeanu pe motiv că a fost introdusă înainte ca soţia lui să ceară executarea silită a hotărârii.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia definitivă privind divorţul. Irinel Columbeanu va trebui să îi plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru îngrijirea fetiţei.

Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveană Izvorani a soţului ei pentru a o lua pe Irina, însă nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu şi nu a fost niciodată primită pe proprietatea acestuia.

Procesul de divorţ al soţilor Columbeanu este judecat de o instanţă a Judecătoriei Buftea, următorul termen fiind stabilit pentru 2 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Columbeanu îşi poate lua fetiţa de la Izvorani cu un executor judecătoresc.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monica Columbeanu îşi poate lua fetiţa de la Izvorani cu un executor judecătoresc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei