Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2011 - Anul XVI, nr. 88 (4686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


I-a durut în cotă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu-mi amintesc un asemenea fenomen în lumea pariurilor, cum a fost cel de miercuri. Casele de pariuri au softuri care le semnalează imediat dacă un anume eveniment e pariat în exces, reacţia imediată venind cu diminuarea drastică a cotei sau chiar blocarea meciului respectiv. Nu altfel au stat lucrurile la meciul Schalke-Inter. Călărind un val de entuziasm artificial, o mare masă de pariori a mizat pe un scor identic cu sufixul celor de la Schalke, 0-4! Dar ce-i mâna pe ei în luptă, ce-au voit acei ce-au pus? Era semn de posibil aranjament? Nicidecum. În Italia se stârnise un adevărat hei-rup pentru calificarea lui Inter, la care pusese umărul chiar şi rivalul Berlusconi. Trebuie să credem, merită să încercăm – asta era pe buzele multora. Desigur, meciul din turul precedent, când Inter îi supravieţuise neverosimil lui Bayern, a indus un fel de aură pentru interişti, o percepţie de echipă aleasă. Astfel că nu numai suporterii lui Inter, ci şi ai lui Oreste (aluzie la acel 04 “predestinat”!) au pariat într-o veselie pe scor corect 0-4, unul care contrabalansa rezultatul de 2-5 din tur. Ei bine, de mirare a fost reacţia caselor de pariuri care au început să scadă masiv cota normală pentru asemenea scor, unele ajungând s-o înjumătăţească! S-a interpretat această situaţie strict ca în liniile de program ale computerului: se pariază mult, devine suspect. Sigur, aici e şi o teorie a riscului, dar de data asta prea era gogonată. În loc să-i doară în cot, i-a durut în cotă! Dacă vreun bookmaker reuşea să-şi ţină firea şi anunţa, dimpotrivă, dublarea cotei, ar fi făcut bani frumoşi. Căci, iată, meciul în sine n-a putut fi influenţat de minţile miilor de oameni care se concentrau cum putea fiecare la scorul de 0-4. Spaniolul Raul şi-a văzut nemţeşte de treabă, Schalke i-a executat sumar pe italieni şi acum merge în semifinala cu Manchester. Pe partea cealaltă de tablou va avea loc războiul celor două lumi, Real-Barcelona, dar putem ghici că visul lui Raul este să-şi întâlnească echipa de suflet în finală. Să vedem ce părere vor avea Rooney şi Messi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a durut în cotă!.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
I-a durut în cotă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(15 apr 2011, 14:38:26
Visul lui Raul va ramane doar la stadiul de vis

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei