Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2011 - Anul XVI, nr. 88 (4686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Întâlnire

Flutur a discutat cu ambasadorul Olandei despre construcţia campusului universitar din Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oamenii de afaceri din Olanda ar putea investi în construcţia noului campus universitar din Moara. Prezent în Suceava în cursul zilei de ieri, ambasadorul Olandei în România, excelenţa sa Tanya van Gool, a anunţat că pot fi iniţiate discuţii între oamenii de afaceri olandezi şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava cu privire la posibilitatea de a investi în construcţia unui nou campus universitar.

În cursul zilei de ieri, excelenţa sa Tanya van Gool s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, cu prefectul Sorin Popescu şi cu primarul Sucevei, Ion Lungu, discuţiile fiind axate pe prezentarea oportunităţilor de investiţii şi dezvoltarea unor viitoare colaborări între judeţul Suceava şi potenţiali parteneri olandezi.

În urma discuţiilor cu autorităţile sucevene, E.S. Tanya van Gool a declarat că în judeţul Suceava pot fi dezvoltate afaceri şi colaborări în domenii precum turism, agricultură, gastronomie, infrastructură, industria uşoară, minerit, educaţie, protecţie socială, sănătate, servicii sau zone de agrement. E.S. Tanya van Gool a apreciat că astfel de investiţii şi parteneriate  pot fi realizate şi cu fonduri de la Uniunea Europeană.

În acest sens, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a amintit de Universitatea „Ştefan cel Mare”, Cetatea de Scaun, mănăstirile UNESCO, rutele culturale, codrii seculari de la Slătioara, Munţii Călimani, aeroportul din Salcea, Centrul Economic Bucovina, Spitalul Judeţean, staţiunile turistice din judeţ, precum şi de proiectul complexului de golf care ar urma să fie construit în Mitocu Dragomirnei.

Flutur a declarat că, în perspectiva parteneriatului public-privat, există posibilitatea încheierii unor colaborări cu oamenii de afaceri olandezi în vederea construcţiei campusului universitar din Moara. „Dezvoltarea economică pe axa Suceava - Botoşani este o altă oportunitate pentru această zonă, mai ales că avem infrastructura necesară pentru dezvoltarea unor relaţii de afaceri, cum ar fi aeroportul şi Centrul Economic Bucovina, ambele fiind în patrimoniul Consiliului Judeţean Suceava. În acest sens, propun o întâlnire a reprezentanţilor Camerelor de Comerţ din Suceava cu cele din Olanda, cu atât mai mult cu cât există deja în judeţul Suceava, la această dată, mai mulţi agenţi economici cu acţionariat privat olandez”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a discutat cu ambasadorul Olandei despre construcţia campusului universitar din Moara.
 Vizualizări articol: 1712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Flutur a discutat cu ambasadorul Olandei despre construcţia campusului universitar din Moara3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Een papegaai! trimis de
(15 apr 2011, 12:21:38
De heer Flutur, wat mooi is U loven wat niet van jou!
2.   Un papagal! trimis de
(15 apr 2011, 21:44:57
Dl Flutur, cu ceea ce te lauzi tu nu-i a ta...:)
Un papagal si jumatate as adauga eu, acest fluturel tomnatic...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei