Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2011 - Anul XVI, nr. 84 (4682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scena lui Liam Neeson a fost scoasă din comedia "The Hangover 2"

Scena din cea de-a doua parte a comediei "Marea Mahmureală" în care apărea Liam Neeson în rolul unui artist în tatuaje din Thailanda a fost scoasă din cauză că regizorul a dorit să o filmeze din nou, iar actorul nu a fost disponibil, fiind înlocuit cu Nick Cassavetes, potrivit contactmusic.com.Starul din "Lista lui Schindler" îl înlocuise pe Mel Gibson într-o scenă din "The Hangover 2", după ce mai mulţi actori din distribuţia peliculei au avut obiecţii cu privire la apariţia lui Gibson în film. Neeson a declarat că s-a bucurat să apară în această scenă, în rolul unui artist în tatuaje. "Am mers la Los Angeles pentru o zi şi am filmat o scenă, ce avea loc într-un salon de tatuaje din Thailanda. Eu sunt artistul acoperit cu tatuaje cu Irlanda, trifoi şi toate astea", a spus actorul.

Însă scena în care apărea actorul irlandez a fost tăiată la montaj, deoarece regizorul Todd Phillips a dorit să o filmeze din nou, iar Neeson nu era disponibil. Astfel, rolul lui i-a revenit lui Nick Cassavetes.

"Eram în criză de timp, aşa că l-am sunat pe Nick şi l-am întrebat dacă joacă el rolul. A venit şi s-a ocupat, aşa că aceasta este scena pe care o veţi vedea în film", a spus Phillips, adăugând că este nerăbdător să arate pelicula care "a ieşit grozav".

Premiera filmului "The Hangover 2" este programată pe data de 11 mai.

Bill Clinton va avea de asemnea o apariţie episodică, jucându-şi propriul rol, în această comedie care s-a filmat în Thailanda. Scena în care apare fostul preşedinte american a fost turnată la Bangkok, unde Clinton s-a aflat în noiembrie anul trecut, pentru a participa la o reuniune, în cadrul căreia a susţinut un discurs despre energiile regenerabile.

Fanii filmului "Marea mahmureală/ The Hangover" îşi amintesc cu siguranţă prestaţia plină de umor a fostului campion mondial la box Mike Tyson în această comedie, lansată pe marile ecrane în 2009 şi care s-a bucurat de un imens succes de casă - încasări de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial.

"The Hangover 2" îi va aduce din nou împreună pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha, care au interpretat în filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecaţi într-o călătorie plină de peripeţii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. În continuare, acţiunea se va petrece la Bangkok, iar Todd Phillips asigură şi de această dată regia filmului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scena lui Liam Neeson a fost scoasă din comedia "The Hangover 2".
 Vizualizări articol: 504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scena lui Liam Neeson a fost scoasă din comedia "The Hangover 2"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei