Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2011 - Anul XVI, nr. 61 (4659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica şi Irinel Columbeanu, audiaţi după ce au depus plângeri în urma unui scandal de la Izvorani

Monica şi Irinel Columbeanu au fost audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de sâmbătă, de la locuinţa din Izvorani, ea acuzând că a fost agresată de agenţii de pază ai soţului ei, iar el acuzând-o de tentativă de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Monica Columbeanu a depus două plângeri la poliţie, sâmbătă seară, pentru loviri şi alte violenţe, susţinând că ar fi fost agresată de agenţii de pază de la Izvorani, dar şi pentru tâlhărie, arătând că Irinel Columbeanu nu îi permite să ia autoturismul Bentley, care ar fi cumpărat din banii ei, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada.

La rândul său, Irinel Columbeanu a depus plângere, duminică seară, acuzând-o pe soţia sa de tentativă de tâlhărie, legat tot de autoturismul Bentley, despre care susţine că i-ar aparţine lui, dar şi de tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov, în prezent fiind în curs de desfăşurare audierile părţilor implicate şi martorilor.

Monica Columbeanu a fost audiată de două ori în urma scandalului, sâmbătă şi duminică, iar Irinel Columbeanu a fost audiat duminică seară, a precizat Burada.

Luni dimineaţă s-au prezentat pentru audieri, la sediul IPJ Ilfov, cei doi agenţi de pază pe care Monica Columbeanu i-a acuzat de loviri şi alte violenţe.

Monica Columbeanu a depus, sâmbătă seară, o plângere la Poliţia din Snagov, în care acuză că a fost agresată şi tâlhărită de angajaţii de la Izvorani, atunci când a încercat să-şi recupereze lucrurile, autoturismul marca Bentley şi să-şi vadă fetiţa, potrivit stirileprotv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica şi Irinel Columbeanu, audiaţi după ce au depus plângeri în urma unui scandal de la Izvorani.
 Vizualizări articol: 773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monica şi Irinel Columbeanu, audiaţi după ce au depus plângeri în urma unui scandal de la Izvorani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai batran.. trimis de
(15 mar 2011, 18:32:24
ii mai batran ca tatsulaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei