Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2011 - Anul XVI, nr. 61 (4659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţare

Flutur anunţă că Guvernul a alocat Sucevei peste 15 milioane de lei pentru infrastructură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că mai multe localităţi sucevene au primit fonduri de la Guvernul României pentru infrastructură şi pentru amenajarea de baze sportive. Flutur a spus că în cursul zilei de ieri au fost publicate hotărârile de Guvern prin care judeţului Suceava i se alocă o sumă de peste 15 milioane de lei (150 de miliarde de lei vechi) pentru investiţiile amintite.

Şeful administraţiei judeţene a arătat că 19 localităţi din judeţ vor primi 12,623 de milioane de lei pentru investiţii în reţele de apă şi canalizare, staţii de epurare, alimentări cu apă, construcţia sau refacerea unor poduri şi podeţe.

Fondurile vor fi alocate localităţilor Arbore, Câmpulung Moldovenesc, Coşna, Dorneşti, Drăguşeni, Frătăuţii Noi, Fundu Moldovei, Gura Humorului, Horodniceni, Mănăstirea Humorului, Marginea, Moldoviţa, Panaci, Pojorâta, Preuteşti, Rîşca, Stulpicani, Suceviţa, Zvoriştea.

Gheorghe Flutur a adăugat că o sumă de 2,385 milioane de lei a fost alocată pentru 14 localităţi în care se vor face investiţii în construcţia, amenajarea sau modernizarea unor baze sportive.

Banii vor avea ca destinaţie localităţile Bosanci, Broşteni, Calafindeşti, Ciprian Porumbescu, Dolhasca, Dorna Candrenilor, Drăguşeni, Frătăuţii Noi, Mălini, Poiana Stampei, Putna, Şcheia, Todireşti şi Ulma.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunţă că Guvernul a alocat Sucevei peste 15 milioane de lei pentru infrastructură.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Flutur anunţă că Guvernul a alocat Sucevei peste 15 milioane de lei pentru infrastructură4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(15 mar 2011, 11:05:12
Eşti arogant , Flutur, cu năsucu’ pe sus
Ne confecţionezi soluţii doar din vorbe
Iar eu (un cetăţean) mai am ceva de spus
Toţi te văd , te cunosc ... toată a noastră urbe

Năclăirea greţoasă a promisiunilor :
Vom face ... se poate ... v-a fi
Sunt pentru adormirea copiilor
Şi tu ştii asta ( sper...că ştii ) !

Bucovineanu’i mai inteligent decât pare
Vom vedea la anu’ ( la votare) !
1.1  RE: * trimis de
(15 mar 2011, 15:53:21
....Lasati-l pe Ovidiu in pace!.... Mai bine incurajati-l!
Este pamfletar, este autentic, da o nota de buna dospozitie avind in vedere mi-zeria si mediocritatea in care ne zbatem zilnic...
1.2  RE: * trimis de
(15 mar 2011, 17:08:07
Dom` poet, mai lasa-ne... Nu ti-e sila cand te uiti in oglinda?
Versurile astea caznite nu-si au locul aici. Daca tot esti asa talentat, incearca domnule la "Romanii au Talent" si poate o sa te remarce cineva. Aici nu ai reusit decat sa imparti cititorii in doua tabere: pro si contra...
Mie personal i-mi repugna versurile astea scremute, dar avand in vedere ca traim intr-o tara libera, nu pot decat sa te rog sa ne scutesti de emanatiile acestea "poetice" si sa incerci sa-ti cauti o ocupatie cat de cat decenta. Vezi ca vine primavara. Ai putea sa te apuci de starns urzici sau pui de balta si ai avea mult mai multi fani ( daca ai face si o reducere la pret). Stiu eu cateva restaurante care ar aprecia mai mult 1 Kilogram de "pui de balta" decat 1 tona de "produs poetic de valoare". Sper ca acum , primavara sa-ti vie mintea la locul ei si sa te apuci de o ocupatie mai folositoare pentru judetul nostru decat asta pe care cred ca o ai in prezent... Ai putea sa te faci Vidanjor, pentru ca e o meserie de viitor. Chiar daca oamenii vor renunta la ziare sau la "poezie", vor continua sa se cufureasca si asa o sa ai tot timpul de lucru. Viel gluck !!!

2.   Comentariu trimis de
(15 mar 2011, 12:22:01
Pe cand cu primul volum de poezii? Banuiesc ca atunci cand e ziua de salariu de la USListi nu?
3.   Yuhu.. trimis de
(15 mar 2011, 12:33:17
Bravo nenea Flutur!
4.   Nene fluture trimis de
(15 mar 2011, 12:37:45
ce cauta gura humorului printre satele alea?
5.   Infrastructura trimis de
(15 mar 2011, 13:53:29
Iar ma repet, poate asa intr-o zi va citi si dl.Flutur aceste randuri.Pe cand asfaltati drumul judetean Falticeni - Liteni ?
6.   PROMISIUNE NEONORATA trimis de
(15 mar 2011, 14:59:19
Dl Flutur asteptam sa va onorati promisiunea facuta fata de cetatenii din sat-Maneuti ,privind asfaltarea DJ 178F.
6.1  RE: PROMISIUNE NEONORATA trimis de
(16 mar 2011, 19:08:19
"MARINARU",pana la pod este ok,de la pod in sat si in cele 4 strazi "in cruce' este problema. Eu locuiesc in Suceava de ceva timp si iti spun fara nici un interes ca acest domn chiar se tine de cuvant in ceea ce face.Cat depinde de functia pe care o ocupa ,se straduie sa faca ce poate. Judetul Suceava este pe locul 2 in tara in ceea ce priveste atragerea de fonduri ptr infrastructura. De ce nu mergi la primarul din comuna sa-l intrebi ce mai face,poate a adormit saracul si inca nu s-a trezit de la alegeri. Sanatate multa si s-a auzim numai de bine 1
7.   Peste tot domneste jeg si praf prin oras... trimis de
(15 mar 2011, 15:46:04
Ma bucur ca dl. Flutur se implica, trup si suflet, pentru dezvoltarea orasului Sv., si a intregului judet.
Pacat ca timpul trece repede, vin alegerile si nu cred ca se vor putea termina tot ceea ce si-a dorit si propus el !
Am o oarecare parere de rau ca nu vom mai ,,prinde’’ noi, prea curind, un asemenea om, care sa aiba atita influenta, ,,sus,’’ si atita vointa si putere de munca!
Eu, unul, as dori ca in Suceava, sa se mai faca si alte parcari, de ce nu si prin G Enescu!
Mi-ar placea sa se amenajeze noi parcuri, multe flori, verdeata, arbori, etc.
Cu ajutorul dl Flutur, poate vom reusi sa scapam de praful gros si înecăcios, care este peste tot, de jegul ce domneste prin oras.. .offf, ne intuneca viata si sufletul…
De aceea ar fi bine sa fie sprijinit cu competenta de toti cei ce doresc si vor binele orasului nostru.

8.   Comentariu trimis de
(15 mar 2011, 17:28:20
Felicitari pt investitiile ce vor urma , Domnul Flutur se vede ca este un gospodar si are grija de locuitorii din judetul sau Felicitari domnilor
9.   Intrebare trimis de
(15 mar 2011, 19:56:46
a un simplul cetatean de rind intreb!!!Comujna Slatina este parte componenta a judetului Suceava ?In ultimii 20 de ani a primit sau a benificiat de vre-o subventie,investitie din partea statului roman ?Se stie ca in comuna Slatina exista un monument istoric de pestge 500 de ani unde s-a rostit celebrele fraze"Ai sa dai seama doamna(domnule )si Capul lui Motoc vrem chiar daca locuitorii sunt prosti sau multi.Oare stimatii si iub itii nostri conducatori am venit sau parcurs in ultimul an drumul judetean 208/A de la Malini la Gainesti unde pentru reparatiile care s-au executat in 2010 firma din judetul Botosani a incasat zeci de mii de euro,bani din sudoarea romanilor,bani nemunciti.Au vazut ca drumul judetean 208/A arata ca cel mai rau drum din Afganistan ?iubitii nostri cionducatori i-mi poate mie explica ca alegator cine a furat drumul judetean Voronet - Slatina ca marcajele rutiere sunt facute de la Humor la Slatina.Oare DNA din judetul Suceava mai functioneaza?
10.   In continare trimis de
(15 mar 2011, 20:01:10
Oare DNA a rezolvat dosarele cu achizitiile publice din comuna Slatina sau alte dosare cu greutate ?A rezolvat oare dosarele cu barbieritului padurilor comunei Slatina ?Oare........oare........ pina cind ??????????????????????????????
11.   Limbi fine ,calde.... LATEI trimis de
(15 mar 2011, 22:15:00
Cred ca funduletul domnului Flutur tresalta de placere cand primeste atatea limbi catifelate de la o seama de cititori dar si de la autorul articolului. Ce uita sa spuna ziaristul asta este ca mereu s-au bagat bani in comunele si zonele de munte unde Fluturasul avea sustinatori sau in comunele portocalii . Unde erau primari de alta culoare politica pentru Herr Flutur nu existau cetateni si nu meritau un drum mai bun. Punem 10 straturi de asfalt unde sunt ai nostri iar in alte parti sa-si rupa gatul si masinile fraierii care platesc taxe. A dat Flutur bani de la el din cont cumva sau guvernul asta de 2 lei? Sa faca dl. Flutur o cursa cu masina personala de la Siret la Gramesti si apoi sa dicutam de drumuri ! Sau in comunele mentionate mai sus de antevorbitorii mei . Da asa e in politica: pentru unii esti muma pentru altii ciuma .
12.   ... trimis de
(16 mar 2011, 00:22:28
Sunt bani electorali pe care o sa-i platim la fel de scump asa cum i-am platit si pe ceilalti din campania trecuta.
13.   GRAMATICA trimis de
(16 mar 2011, 10:10:24
Dragi conjudeteni, va rog din suflet luati si mai studiati gramatica limbii romane. IMI SI VREO ....SE SCRIU LEGATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ....nu i-mi si vre-o...ce naiba??!!!
13.1  RE: GRAMATICA trimis de
(16 mar 2011, 19:20:21
'Domnule BELLU",este adevarat ca unii dintre noi mai gresim cand postam pe forum,dar nu cred ca cineva are pretentia sa avem toti cate un "ghid de exprimare" in fata.Daca d-ta esti detinatorul adevarului absolut in exprimare,atunci cred ca nu-ti gasesti locul printre muritorii de rand pe site-urile din Romania,doar premiul Nobel ptr literatura te-ar multumi definitiv si irevocabil,nu ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei