Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2011 - Anul XVI, nr. 61 (4659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţeta de post

Prăjitură cu nucă şi miere

 

Ingrediente:

3 pahare de apă

1 pahar de ulei

3-4 pahare de făină

un pahar de zahăr

5 linguri de miere

esenţă de vanilie

esenţă de rom

o mână de nuci

stafide

1 praf de copt

cacao

 

Glazura:

6 linguri de zahăr

6 liguri de apă

6 linguri de ulei

2 linguri de cacao

 

Mod de preparare:

Mixăm zahărul cu apă, pentru început, până se dizolvă zahărul, adăugăm pe rând celelalte ingrediente, uleiul, făina, praful de copt, mixăm până se omogenizează bine compoziţia, apoi adăugăm mierea, esenţa de vanilie, nuca măcinată şi stafidele.

Oprim 2 linguri de compoziţie şi le amestecăm cu una de cacao.

Tapetăm o tava dreptunghiulară cu făină şi hârtie de copt şi turnăm compoziţia rezultată în tavă, peste care vom pune şi compoziţia de cacao pe care o împrăştiem cu ajutorul unei furculiţe prin toată tava.

Dăm la cuptor circa 20-25 de minute, verificăm făcând testul cu scobitoarea.

 

Între timp pregătimglazura:
Amestecăm toate ingredientele şi le punem la foc mic până dă un clocot, două, apoi lăsăm să se răcească.

După ce am scos prăjitura din cuptor o lăsăm să se răcorească şi apoi turnăm glazura peste ea. Se poate tăia mai întâi, şi apoi se pune glazura.

(sursa: bucataras.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţeta de post.
 Vizualizări articol: 1083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţeta de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei